Ţolea îi dă replica lui Purcaru

De Simion Todoca
3Comentarii
Adrian Ţolea Foto: JA
Adrian Ţolea Foto: JA
Preşedintele interimar al CJA spune că liderul ALDE afirmă doar din demagogie că nu este nevoie de un administrator al judeţului.

„ De peste două luni de zile, încă din data de 6 iulie, atunci când domnul Ioțcu a plecat în concediu, sunt la conducerea Consiliului Județean Arad. Tot de atunci Consiliul Județean funcționează cu un singur vicepreședinte, iar din data de 24 iulie și fără administrator public. În toată această perioadă am avut de luat decizii foarte importante pentru Consiliul Județean, pentru funcționalitatea Consiliului Județean, dar și pentru buna derulare a proiectelor pe fonduri publice și europene. De peste două luni de zile semnez toate documentele ca ordonator principal de credite. Mi-am asumat și îmi voi asuma în continuare decizii importante în ceea ce privește Consiliul Județean și activitatea de aici. Acești consilieri demagogi nu înțeleg, sau mai bine zis se prefac că nu înțeleg, necesitatea unui administrator public. Din moment ce postul există în organigramă și este vacant, este obligația mea să organizez un concurs pentru ocuparea lui. Existența acestui post este normală și necesară pentru o mai bună funcționare a Consiliului Județean”, a declarat Adrian Țolea.
În același timp, președintele interimar al Consiliului Județean Arad spune că, spre deosebire de Mircea Purcaru, care dă pe la ANIF „atunci când își aduce aminte”, el lucrează zilnic de dimineața și până seara pentru a acoperi atribuțiile președintelui, unui vicepreședinte și ale administratorului public şi, din această cauză, a renunţat şi la concediul de odihnă, pe care şi-l programase pentru perioada verii. „ De altfel, domnul Purcaru habar nu are ce probleme sunt la ANIF, o altă dovadă a acestui fapt petrecându-se la dezbaterea pentru Strategia de Dezvoltare a Județului Arad, atunci când acesta nu a fost în stare să lege două fraze, fugind din sală la momentul în care cei prezenți, primari și specialiști, au ridicat probleme pe teme de îmbunătățiri funciare, probleme și întrebări la care domnul Purcaru, în calitatea sa de director, ar fi trebuit să răspundă”, a mai declarat președintele interimar al Consiliului Județean Arad. Care îl atacă pe Purcaru şi ca politician : „în ceea ce privește calitățile de politician și de lider de partid ale domnului Purcaru putem trage aceeași concluzie. Nu le are nici pe acestea! Acest fapt l-am putut constata cu toții atunci când aproape toți aleșii locali, primari sau consilieri PC, au ales să părăsească partidul. În ceea ce privește consilierii județeni, ambii colegi pe care i-a avut domnul Purcaru l-au părăsit. Probabil că în final, domnul Purcaru va rămâne în continuare un om confuz, demagog și singur, ținându-se de mânuță cu domnul Tăriceanu”, a încheiat Țolea.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor