Totul despre alegerile de la AJF Arad!

De Daniel Scridon
Totul despre alegerile de la AJF Arad!
Pentru a respecta Statutul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Arad, Comitetul Executiv a decis convocarea Adunării Generale Ordinare pentru ziua de 8 iunie, cu 12 puncte pe ordinea de zi: constatarea întrunirii cvorumului; aprobarea ordinei de zi; alocuțiunea președintelui AJF Arad; desemnarea …

scrutatorilor şi a comisiei de validare a voturilor; desemnarea a 3 persoane pentru întocmirea procesului verbal; prezentarea raportului privind activitatea Comitetului Executiv pe perioada parcursă de la ultima Adunare Generală; dezafilierea AS Steaua Grăniceri; alegerea președintelui AJF Arad; alegerea vicepreședinţilor şi a membrilor Comitetului Executiv; propunerea spre aprobare a persoanelor ce urmează să ocupe funcția de secretar general, director economic/trezorier și președinte al Comisiei de Cenzori; adoptarea Hotărârii Adunării Generale Ordinare a AJF Arad din 8 iunie 2018.

Cine poate candida?

Pentru funcția de președinte al AJF Arad propunerile le fac numai membri afiliați, cu acordul scris al candidatului. Conform art. 36 alin.3 din statutul AJF Arad, persoanele propuse pentru a candida la funcţia de preşedinte trebuie să îndeplinească, cumulativ, următoarele condiţii: cetăţenia română; studii medii; nu au suferit condamnări penale privative de libertate (cazier judiciar eliberat cu cel mult 10 zile anterior depunerii); au îndeplinit pentru o perioadă de minim 4 ani una din următoarele funcţii: preşedinte AJF/LPF/FRF, vicepreşedinte AJF/LPF/FRF, preşedinte al unei comisii permanente din cadrul AJF/LPF/FRF sau preşedinte de club/asociaţie indiferent de nivelul de competiţii; nu au fost declarate persona non grata; vârsta maximă 70 de ani.

Dosarul de candidatură pentru alegerea celor doi vicepreședinți şi a membrilor Comitetului Executiv, în conformitate cu art. 31 din Statutul AJF Arad, va conține următoarele documente: propunere de candidatură pentru funcție, formulată exclusiv de structuri sportive din categoria celor ce vor fi reprezentate de persoana propusă; declarația candidatului de acceptare a candidaturii; dovada deţinerii funcţiei de conducere a unui club/asociaţie sportivă afiliată la AJF; copie carte identitate, diplomă de Bacalaureat şi cazier judiciar.

Dosarele de candidatură se vor depune la secretariatul AJF Arad cu cel puţin 15 zile înainte de data la care este convocată Adunarea Generală, respectiv pâna la 23 mai, ora 15.

În atenţia votanţilor

În vederea pregătirii Adunării Generale, este necesar să transmiteţi în scris, la secretariatul AJF Arad, până la data de 1 iunie, numele şi prenumele delegatului care participă la Adunarea Generală, precum şi funcţia care o deţine în cadrul clubului sau asociaţiei sportive de fotbal. Mandatul-delegaţie ce urmează a fi completat şi transmis AJF se transmite separat. Delegatul va avea asupra sa un act de identitate şi delegaţie din care să rezulte calitatea acestuia.

În conformitate cu prevederile art. 25.4 din Statutul AJF, membrii Comitetului Executiv nu pot reprezenta ca delegaţi clubul sau asociația sportivă de fotbal din care fac parte şi nici nu au drept de vot în Adunarea Generală. Cluburile sau asociațile sportive aflate în această situație trebuie să desemneze un alt delegat oficial care să le reprezinte în Adunarea Generală cu drept de vot.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !