Universitari arădeni în Egipt

ARAD – O delegaţie a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” a participat la conferinţa internaţională IT.

În perioada 15-18 martie a.c., o delegaţie a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, condusă de doamna lector dr. Antoanela Naaji, a participat la cea de-a III-a conferinţă internaţională „Intelligent Computing and Information Systems” – ICICIS 2007, organizată de Facultatea de Informatică şi Ştiinţe ale Informaţiei din cadrul Universităţii Ain Shams din Cairo, sub egida Association for Computing Machinary (ACM).

Cu un subiect pe informatică medicală, în urma unei riguroase selecţii, lucrarea prezentată de delegaţia arădeană a fost unanim apreciată. A fost lansată invitaţia şi pentru următoarea ediţie a conferinţei organizată de universitatea egipteană.
Prezenţa la Cairo a Facultăţii de Informatică din cadrul UVVG se înscrie în preocupările instituţionale de dezvoltare a unor parteneriate internaţionale în domeniul IT. De altfel, facultatea este membră a Asociaţiei Europene de Informatică EAEEIE cu sediul în Franţa.

M.C.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !