Urna mobila, solicitata cu o zi inainte

De Simion Todoca
Urna mobila, solicitata cu o zi inainte
ARAD. Alegătorii netransportabili din motive de boală și invaliditate pot vota prin intermediul urnei speciale în condițiile în care, în preziua votării, pe 1 noiembrie 2014, între orele 18-20, vor depune o cerere scrisă, însoțită de copii ale unor acte medicale sau alte acte oficiale din care să rezulte că persoanele respective sunt netransportabile, la secția de votare la care sunt arondați conform domiciliului.

Persoanele în privința cărora s-a luat măsura arestului la domiciliu, votează prin intermediul urnei speciale în condițiile în care formulează o cerere în acest sens către biroul electoral al secției de votare la care sunt arondate potrivit domiciliului, cerere care se depune cel mai târziu în preziua votării (1.11.2014) între orele 18.00-20.00. Cererea va fi însoțită de o copie a hotărârii judecătorești în baza căreia s-a dispus măsura arestului la domiciliu, precum și de o copie a încheierii prin care s-a respins solicitarea de a permite părăsirea imobilului pentru o perioadă determinată de timp pentru realizarea unor drepturi ori interese legitime.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !