Vicepresedinti fara masina si „secretare” la CJA

De Alin Gherasim
3Comentarii
Vicepresedinti fara masina si „secretare” la CJA
Curtea de Conturi l-a lăsat pe vicepreşedintele CJA, Adrian Ţolea, fără maşină de serviciu.

ARAD. Un raport al Curţii de Conturi realizat pentru Consiliul Judeţean Arad (CJA) indică faptul că instituţia trebuie să reducă cheltuielile proprii pentru a face economii. Iar acest raport s-a răsfrânt în banii cheltuiţi de aparatul consiliului. Direct la vicepreşedinţi, fapt care nu s-a întâmplat mai niciodată. Una dintre măsurile luate se referă la… plata telefoanelor mobile ale şefilor CJA. „Nici preşedintele, nici vicepreşedinţii nu mai au telefoane de serviciu. Fiecare îşi plăteşte abonamentul”, ne-au spus sursele noastre. Şi tot în baza raportului Curţii de Conturi, s-a renunţat la un autoturism Ford care era folosit de vicepreşedintele Adrian Ţolea. „Maşina cu pricina se afla în comodat la CJA, fiind proprietatea Companiei de Apă Arad. Contractul de comodat a expirat, aşa că s-a renunţat la autoturismul respectiv. Dar vicepreşedintele nu a rămas fără maşină, fiindu-i pus la dispoziţie un alt autoturism”, spun sursele noastre.

Fără secretare

În ceea ce priveşte dispariţia secretarei din antecamera biroului vicepreşedintelui CJA Romulus Guţu, aceasta, spun sursele noastre, este o poveste inventată. „În baza legii 215 a funcţionarilor publici, vicepreşedinţii consiliilor judeţene nu au cabinet şi, implicit, nici secretare. Cele două doamne care se aflau în birourile vicepreşedinţelor erau angajate ale CJA, una la serviciul Programe, iar cealaltă la Buget. Acestea au avut birou lângă vicepreşedinţi, dar acum au fost mutate în birourile de care aparţin. Atâta tot. Aşadar, nu se pune problema ca vicepreşedintele Guţu să rămână fără secretară pentru că nu a avut niciodată secretară”, ne-au mai spus surse din cadrul CJA.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor