Vladimirescu, o comună cu „ştaif” de orăşel

De Simion Todoca
9Comentarii
Vladimirescu, o comună cu „ştaif” de orăşel
© Ioan Crişan
După ce am vorbit cu primarul Comunei Vladimirescu, Ioan Crişan, despre proiectele finanţate din fonduri europene, continuăm cu câteva care se derulează ca investiţii din bugetul propriu.


„S-a realizat extinderea pe o lungime de 700 metri a străzii Fermei (pietruire plus asfaltare) și cu 575 metri a străzii Cetății Orod (pietruire), care vor face legătura între cartierele Via Carmina, Casa Prima, centrul administrativ al comunei și sudul localității Vladimirescu. În cadrul aceluiași demers s-au amenajat prin pietruire o mare parte din străzile din noul cartier al ,,Florilor’’, s-au construit trotuare pe strada 3 și strada 1 din cartierul Glogovăț și lucrările continuă pe strada 6. Pe strada Grădinilor și Aleea Pompierilor au fost finalizate lucrările de extindere a rețelei de apă potabilă.

Una dintre lucrările extrem de necesare a fost reabilitarea rețelei de canalizare din zona blocurilor din cartierul Gării. Lucrarea a fost obligatorie pentru a asigura condiții civilizate de viață locuitorilor din fostele cămine de nefamiliști ale fostului Combinat Chimic”, spune primarul Crișan.

Tribuna acoperită

Baza sportivă a comunei este una la standarde moderne, dar lipsea ceva, spune edilul. iar acel „ceva”a fost realizat: o tribună acoperită, cu 250 de locuri pe scaune, solidă, pe structură metalică.

Sunt doar câteva dintre proiectele Primăriei Vladimirescu, o comună cu „ştaif” de orăşel.

„Nu cred că greșesc dacă spun că Vladimirescu are condiții mai bune decât unele dintre orașele județului, iar asta se vede pe străzi, în casele oamenilor, în puterea lor de cumpărare. Comuna noastră este una dintre cele mai tentante pentru dezvoltatorii imobiliari, fiindcă administrația locală a știut să țină pasul cu mediul privat și să ofere cetățenilor condiții de viață foarte bune”, a concluzionat primarul Ioan Crişan.9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor