Vrea scaunul de presedinte AJF

De Daniel Scridon
Răzvan Cadar
Răzvan Cadar
Răzvan Cadar e pregătit pentru orice, chiar şi un „război” în instanţă, dacă nu i se va da dreptul să candideze.

ARAD. În penultima zi de depunere a dosarelor pentru funcţia de preşedinte AJF Arad la alegerile din 7 februarie, Răzvan Cadar a risipit ceaţa cu privire la zvonul legat de posibila sa candidatură. „Mi-am depus dosarul şi am pregătit un program de revitalizare al fotbalului judeţean” – a punctat fostul arbitru de Liga III.

Succint, Cadar a trecut în revistă, câteva din ţintele sale dacă va fi ales preşedinte: * restructurarea sistemului competiţional, funcţie de doleanţele afiliaţilor; * înfiinţarea unui campionat de 7 la 7 şi a unuia de fotbal feminin, sub formă de turnee, pe zone geografice; * câştigătoarea Trofeului Fair-Play (numărul cel mai mic de cartonaşe galbene şi roşii) va fi recompensată; * înfiinţarea unor birouri AJF la Ineu şi Chişineu Criş, pentru a veni în întâmpinarea afiliaţilor; * o companie puternică din Arad şi-a dat acceptul ca Liga IV să poarte numele ei, în schimbul unei sponsorizări anuale; * doi consultanţi pe proiecte vor lucra în cadrul unui departament al AJF, pentru a ajuta cluburile să acceseze fonduri europene.

Dacă dosarul îi va fi respins, Cadar – învocă art 4, al.3 din Regulamentul de Aplicare al Statutului FRF – va începe o bătălie în justiţie, având precedentul Ghirlea, care l-a îngenunchiat pe Selejan şi a fost lăsat să candideze. „Am purtat discuţii cu un reputat jurist din Bucureşti, specializat pe litigii sportive, care studiind statutul AJF şi cel al FRF mi-a dat asigurări că dosarul nu poate fi respins. Nu se poate ca Gică Popescu, Burleanu sau Avram să poată candida la FRF, iar eu, sau Ovidiu Haţegan, spre exemplu, nu, fiindcă nu am ocupat funcţia de preşedinte al unei comisii permanente din cadrul AJF Arad. Aşa cum Dan Ghirlea a câştigat în instanţă, iar preşedintele de-atunci, Nicu Selejan, a fost obligat să-i accepte candidatura, aşa se va întâmpla şi-n eventualitatea în care dosarul meu va fi respins. Cu siguranţă, se va ajunge la anularea alegerilor şi refacerea acestora” – a mai spus Cadar.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !