Ziua transferurilor la profesori

De Monica Ardelean
5Comentarii
Pretransferul la IȘJ
Pretransferul la IȘJ
Printre candidați este și inspectorul școlar general, Claudius Mladin.

ARAD. Titularii care doresc să se transfere de la o școală la alta și care au și acordul celor două unități de învățământ trebuie să fie prezenți vineri, de la orele 8.00, la IȘJ (sala de ședințe de la etajul II). Dacă vor fi mai mulți candidați pentru același post se va ține cont de punctajul obținut de fiecare dascăl. „ Soluţionarea cererilor de pretransfer consimţit între unităţile de învăţământ, sau de pretransfer prin schimb de posturi se face pentru cadrele didactice titulare, respectiv cadrele didactice prevăzute la art. 31 alin.(7), (8) și (10), în conformitate cu prevederile Art. 51-56 din Metodologia – cadru aprobată prin OMEN nr. 4895/2014, cu modificările şi completările ulterioare (OMEN nr. 5108/2014)” precizează Mariana Tocaciu, purtătorul de cuvânt al IȘJ Arad.

Șeful IȘJ la pretransfer

Printre numele celor 149 de profesori care solicită transferul este și cel al lui Claudius Mladin, al cărui dosar a fost punctat cu unul dintre cele mai mari punctaje (79.70 puncte) ceea ce îi asigură întâietatea la alegerea postului. Pe disciplina sport sunt disponibile șase posturi titularizabile pentru școlile din județ, la Livada, Șicula, Socodor, Țipari, Mișca și Gurahonț și trei la școlile din muncipiu, mai exact la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta”, Școala Gimnazială „Ștefan Cicio-Pop” și Liceul Special „Sfânta Maria”.

Programare și reprezentare

Candidaţii, participanţi la şedinţa publică, se legitimează cu actul de identitate sau pot fi reprezentaţi de o altă persoană prin procură notarială în original. În cazul în care cadrul didactic nu este prezent personal sau printr-un împuternicit la şedinţa publică, cererea acestuia nu se soluţionează. Programarea, este realizată în funcţie de disciplina pentru care cadrul didactic vrea pretransferul, iar profesorilor li se solicită să fie prezenți cu 15 minute înainte de ora programării.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor