aradon.ro Web analytics

Firma de instalaţii electrice angajează: ELECTRICIENI,  MECANIC UTILAJ, LĂCĂTUȘ, MUNCITORI NECALIFICAȚI.

Local

22 februarie: ziua în care PSD Arad își alege din nou președintele
ARAD. Alegerile pentru conducerea PSD Arad vor avea loc pe 22 februarie.

ARADON Sport local

Echipele din județ, în teste

Advertorial

Târgul de Mărțișor Atrium Mall 24.02.2020 - 08.03.2020
ADVERTORIAL. Luna iubirii, februarie, se continuă cu luna aprecierii în care celebrăm persoanele dragi de lângă noi, femeile puternice și minunate care ne-au dat viață, ne-au crescut, ne-au învățat, au fost alături de noi când am făcut primii pași, ne-au educat, ne-au îngrijit și au stat la patul nostru când nu eram bine, care știu care este desertul nostru preferat și care ne fac fiecare zi mai frumoasă prin simplul fapt că sunt în viața noastră.

Local

10 proiecte, 40 de milioane de euro
Zece proiecte depuse de oraşele şi comunele din judeţul Arad, aflate în listele de rezervă ale POR 2014-2020, au primit finanţare.

Local

Se plătește ajutorul pentru motorină
APIA efectuează plata ajutorului de stat pentru reducerea accizei la motorina aferentă anului 2019.

Local

ARpicultura, la cea de a șasea ediție
ARAD. Apicultorii arădeni își dau, din nou, întâlnire la Expo Arad la finele acestei luni, în cadrul celei de a șasea ediții a târgului destinat iubitorilor și producătorilor de produse apicole.

Local

Lucrătorii vârstnici, în atenția ITM
Securitatea și sănătatea în muncă a lucrătorilor vârstnici sunt în atenția inspectorilor ITM, în perioada februarie – decembrie.

Local

Aradul, pe minus la poliţişti
Deficit de personal de aproape 16 la sută la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad, ca urmare a pensionărilor. 4

ARADON Sport local

FCC Baschet Arad pierde finala cupei după o evoluție foarte bună, dar un dezechilibru mare la faulturi
FCC Baschet Arad a reușit o prestație foarte bună în finala Cupei României, pe care a pierdut-o pe terenul lui Sepsi cu 67-80, într-o sală aproape plină. 2

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.