aradon.ro Web analytics

Urgia care s-a abătut, marţi, asupra localităţii Lalaşinţ, izolându-i pe săteni, a sensibilizat multă lume. Sunt oameni care au empatizat puternic cu cei sinistraţi şi sunt oameni care nu au ezitat să sară în ajutorul semenilor lor. Cei de la Crucea Roşie Arad le-au făcut pe amândouă.
Crucea Roșie Arad şi Colgate România îi învață pe copiii din județul nostru cum să aibă o igienă orală corectă. 4.500 de elevi cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani vor beneficia de instruire în cadrul unor ore de educație dentară, susținute prin această campanie.
Crucea Roșie Arad a încheiat, marți, un parteneriat de colaborare cu Crucea Roşie Zrenjanin. La semnarea protocolului, din partea organizaţiei arădene a participat o delegaţie formată din patru persoane: preşedintele filialei, col.(rz.) Dan Paicu, directoarea Iudita Cuvineanu, contabila Mariana Barbos şi asistentul Bogdan Drăgan. Tot marţi, Crucea Roşie Zrenjanin a încheiat un protocol similar şi cu Crucea Roşie Bekescsaba.
În fiecare an, în perioada sărbătorilor pascale, oamenii se simt mai darnici, mai buni cu semenii lor. Și la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Arad, în cadrul campaniei umanitare a fost întreprinsă o colectare de alimente neperisabile, jucării, îmbrăcăminte, care au fost donate Filialei de Cruce Roșie Arad, inițiatorul acestei acțiuni fiind prof. Maria Zgârdea, alături de responsabilul cu proiectele educative, prof. înv. primar Laura Balint.
ARAD. Echipajul Crucii Roşii Arad a câştigat locul trei la faza naţională a concursului detaşamentelor de intervenţie la dezastre, pe tema acordării primului ajutor medical de bază.

Local

Cursuri suspendate în universitate, controale la frontieră și restricții în spital
Autoritățile arădene au luat o serie de măsuri preventive în contextul cazurilor de îmbolnăviri cu CONVID-19 în câteva localități din Italia.

Local

CORONAVIRUS: Spitalul Județean este închis vizitatorilor! În vămi se face permanență!
ARAD. Măsurile de precauție pentru prevenirea infestării cu virsul gripei coronavirus au fost luate în această zi și la Arad. 2

România

Ministerul Sănătății ia măsuri suplimentare pentru prevenirea posibilelor îmbolnăviri cu coronavirus
După ce coronavirusul a făcut două victime în Italia, iar zeci de oameni sunt infectați, Ministerul Sănătății ia măsuri suplimentare pentru prevenirea posibilelor îmbolnăviri.

UT Arad

20 de jucători în autocar nou!
UTA a plecat la Miercurea Ciuc având un nou design pe autocarul celor de la Pito. 1

Local

Trei pasageri sosiți din Italia, pe Aeroportul Timișoara, izolați la domiciliu
Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică au dispus izolarea la domiciliu a trei pasageri care au sosit pe Aeroportul Timișoara, din regiunea Lombardia, din Italia. UPDATE. DSP va trimite personal medical la frontiere

Local

Ședință de Urgență pe coronavirus. Tabăra de la Căsoaia, posibil loc de carantină
ARAD. Situația din Italia privind infestările cu coronavirus a băgat întreaga Europă în alertă. 12

Local

Ludovic Szántay, străjer la Palatul Cultural
Statuia arhitectului arădean a fost dezvelită în cadrul unui eveniment cultural de amploare organizat sâmbătă, 22 februarie. 2

Mapamond

VIDEO | Wuhan, la limita suportabilității umane. Zgomotele nopții, parcă dintr-un film de groază
Aproximativ 500 de milioane de oameni din China sunt afectați în prezent de politicile instituite pentru restricționarea mișcării, pentru a evita răspândirea coronavirusului COVID-19. 7

ARADON Sport local

Crișul a trecut și peste „hopul” numit CSU Oradea

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.