aradon.ro Web analytics

Evenimente

Brass Harmony - concertul de joi al Filarmonicii
Concertul de joi, 23 martie, al Filarmonicii Arad, îi aduce în fața publicului pe dirijorul József Horváth și trompetistul Gabriel Gyarmati.

Local

Amendă maximă pentru Hidroelectrica
Compania a fost sancționată cu 400 de mii de lei de către ANRE, unul dintre motive fiind și neemiterea facturilor.

Local

Asistații social și condamnații penal, scoși la muncă de Poliția Locală
20 de persoane au adunat 30 de tone de deșeuri de pe domeniul public, de-a lungul lunii martie.

ARADON Sport local

Cei mai buni copiii s-au întrecut la Olimpiada Sportului Școlar la Șah
ARAD. Sportul minții i-a atras în competiție pe cei mai buni elevi arădeni. Olimpiada Sportului Școlar la Șah a arătat, încă o dată, că elevii arădeni sunt pasionați de șah și îl practică la cel mai înalt nivel. În cazul olimpiadei pentru copiii din clasele primare și gimnaziale au fost prezenți 44 de elevi din Arad, Lipova, Pecica, Sebiș, Ineu, Șagu, Șicula, Livada, Mișca.

ARADON Sport local

A fost ONSŞ la badminton
ŞIMAND. Etapa judeţeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSŞ) la badminton s-a desfăşurat în sala de sport din Şimand, sub coordonarea neobositului prof. Daniel Mărcuş.

Mapamond

Zeci de arestări în Franța după ce guvernul a supraviețuit moțiunii de cenzură. Macron va ține un discurs miercuri
Zeci de persoane au fost arestate în Franţa după proteste sporadice izbucnite la câteva ore după ce guvernul preşedintelui Emmanuel Macron a supravieţuit, cu un scor strâns, unei moţiuni de cenzură în parlament în legătură cu profund nepopulara reformă a pensiilor, transmite Reuters.

Local

Un nou parteneriat educaţional marca UVVG
GYULA. Vineri, 17 martie 2023, o delegație alcătuită din cadre didactice din învățământul universitar și preuniversitar, reprezentând Fundația Universitară, Universitatea de Vest și Colegiul Particular „Vasile Goldiș” din Arad, în frunte cu Pr. Conf. univ. dr. Vasile Pop, delegat al Doamnei Rector și Președinte al Fundației universitare, Prof. univ. dr. habil. Coralia Adina Cotoraci, a efectuat o vizită la comunitatea românească din Ungaria, în vederea consolidării unor colaborări interinstituționale mai vechi, cu Liceul Românesc „Nicolae Bălcescu” din Gyula și Centrul eparhial de aici.

UT Arad

Suporter Club UTA, reacție după trecerea în neființă a lui Nicolae Bara
ARAD. Suporter Club UTA vine cu noi amănunte legate de ceea ce a însemnat Nicolae Bara pentru întreaga suflare utistă. Acum , la mai puțin de 24 de ore de la trecerea în neființă a fostului președinte „alb-roșu”, din perioada 2006-2008.

Mapamond

Republica Moldova a reluat achiziţiile de gaze de la Gazprom
Republica Moldova a reluat achiziţiile de gaze de la grupul rus Gazprom în luna martie, după o pauză de aproximativ trei luni, a declarat luni directorul companiei publice de distribuţie a gazelor naturale Moldovagaz, Vadim Ceban, informează Reuters.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.