aradon.ro Web analytics

Local

Autobuz în loc de tren, pe relaţia Simeria-Arad
CFR Călători anunţă că, începând de vineri, pentru o săptămână, călătorii din trenuri vor circula cu autobuzele pe relaţa Simeria-Arad.

Local

În universul lui Ion Creangă
Dorin N. Uritescu m-a bucurat cu o nouă carte: „Ion Creangă magician al cuvântului”.

Local

Au rămas cu rahatul în şanţ
Locuitorii din Călugăreni trebuie să suporte mirosuri greu de descris, după ce dejecţiile dintr-un camion au ajuns în şanţ.

Local

Banii daţi de pacienţi medicilor privaţi nu pot fi recuperaţi de la CAS
Rambursarea contravalorii serviciilor medicale achitate de asiguraţi furnizorilor care nu au contract cu CAS e imposibilă.

ARADON Sport local

CSŞ Gloria Arad, a doua victorie la Under 17
ARAD. Revenită în circuitul naţional după un deceniu, CSŞ Gloria Arad face o figură frumoasă în Campionatul Naţional de juniori republicani.

Local

Liceul German, în reţeaua mondială a şcolilor PASCH
Cei mai merituoşi elevi de la Liceul „Adam Muller Guttembrunn” au primit certificate Deutsches Sprachdiplom (DSD 1).

Local

Centrul Municipal de Cultură reacționează după „dezinformarea concertată” și acuzele de cenzură
Centrul Municipal de Cultură Arad a reacționat la articolele și postările apărute după ce proiecția filmului „Arsenie. Viața de apoi” la Cinematograful Arta a fost anulată.

UT Arad

Se confirmă: Roganovic și Leidsman joacă la Buzău!
ARAD. UTA leagă deplasările, din campionat și Cupa României, dar asta e un lucru normal, deoarece nici nu aveau altă variantă. Arădenii pleacă în acestă seară spre Botoșani, iar de acolo se merge la Buzău, pentru meciul din Cupa României, de miercuri.

ARADON opinii

OPINII. Oameni care te provoacă sau care te îngroapă
Te-ai gândi că în momentul în care un om ajunge într-o funcție publică de răspundere și cu vizibilitate maximă, primul lui gând ar fi să-și ia lângă el cei mai pricepuți consilieri, cei mai buni specialiști pe problemele pe care știe că le va avea de gestionat. Consilieri și specialiști care, fiecare pe partea lui, să dețină mai multe cunoștințe decât personajul cu funcție, dar mai ales să aibă experiența și ascendentul necesar astfel încât să se facă ascultați. 1

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.