aradon.ro Web analytics

Seceta extremă din vestul judeţului i-a făcut pe preoţi să organizeze rugăciuni prin care-L imploră pe Dumnezeu să trimită ploaie.
În jur de o treime din locuitorii orașelor din județ și-au plătit impozitele locale în primele trei luni ale anului, beneficiind de o bonificație de 10%.

Local

Erasmus - UVVG în Republica Moldova
ARAD. În perioada 18-22 iunie 2022, Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hașdeu”, din Cahul, Republica Moldova, a fost gazda unei delegații a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, în cadrul unui program Erasmus+.

ARADON Sport local

Cupa Satelor a ajuns la borna 4!
ARAD. După o pauză de trei ani, Cupa Satelor la fotbal, competiţie adresată cluburilor afiliate sau neafiliate din mediul rural, revine în actualitate, cu ediţia cu numărul 4.

ARADON Sport local

Argint la Junior Summer Cup
CONSTANŢA. În formula: Adrian Boicu, Gabriel Creciun, David Gorea, Zian Rozniciuc, David Imanadii, Yonathan Stan, Mario Neamț și Hunor Cserneczky, galben-negrii de la CS Atletico Arad, grupa de vârstă 2015, au ocupat locul doi la Junior Summer Cup.

Mapamond

Benzinariile Mol din Ungaria introduc noi restricții privind realimentarea
Noi restricţii au fost introduse la benzinăriile MOL din Ungaria, scrie Hungary Today.

Mapamond

Airbnb interzice petrecerile în spaţiile oferite pentru cazare, în întreaga lume
Airbnb a interzis definitiv petrecerile şi evenimentele în locuinţele de pe platforma sa, după ce o măsură temporară din timpul pandemiei s-a dovedit populară printre gazde.

Local

Tentativa de omor, amânată pentru luna septembrie
Tribunalul Arad a amânat pentru luna septembrie procesul în care un tânăr este judecat pentru presupusa tentativă de omor comisă în 29 decembrie 2019, asupra unui agent de pază. 4

Local

A ieşit fum alb la Şeitin
După nenumărate încercări, consilierii locali din Şeitin au reuşit să adopte bugetul pentru anul în curs. 2

Local

Contract pentru toaletele publice din Arad
Primăria Municipiului Arad a semnat contractul pentru construirea a patru toalete publice, pe raza orașului. 4

ARADON Sport local

Salbă de medalii pentru atleții arădeni la „Naționale”
Luchianov, Coman, Both, Vidrea, Severin și Oriaku au fost pe podium la CN de seniori și U23 pentru cluburile arădene. 1

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.