aradon.ro Web analytics

Legea salarizării unice ar trebui să rezolve problema de sustenabilitate a cheltuielilor de personal bugetar, dar trebuie văzut şi ce livrăm cu acest număr de personal bugetar din perspectiva calităţii serviciilor publice, a declarat, vineri, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.
Peste 5 milioane de facturi au fost expediate cu succes în sistemul e-Factura, în primele zile de funcţionare, valoarea totală a acestora fiind de 25 miliarde de lei, a anunţat, joi, Ministerul Finanţelor, în contextul implementării cu caracter obligatoriu, de la 1 ianuarie 2024, a sistemului RO e-Factura în relaţia business-to-business (B2B).
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a subliniat marţi că România nu are probleme de incapacitate de plată şi a spus că prin afirmaţiile sale a dorit să atragă atenţia asupra dificultăţilor financiare cu care se poate confrunta ţara noastră, în cazul în care nu sunt implementate măsuri de combatere a evaziunii fiscale şi reducere a cheltuielilor publice.

Advertorial

RETIM continuă semnarea Contractelor de salubrizare în Zona 1 Arad. Contractul nou de concesiune intră în vigoare începând cu 24 aprilie 2024
RETIM Ecologic Service S.A. reamintește faptul că în Zona 1 Arad, începând cu data de 24 aprilie 2024, va începe operarea pe noul Contract de concesiune, dată până la care va fi finalizată activitatea de semnare a contractelor individuale cu fiecare utilizator.

Local

UPDATE. Accident între o motocicletă și un motociclu, pe strada Zimbrului
ARAD. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Arad a fost solicitat să intervină, în jurul orei 13:00, la un accident produs pe strada Zimbrului, în care au fost implicate o motocicletă și un motociclu electric. 1

ARADON Sport local

Gimnaştii arădeni, pe podium la „Reşiţa Cup”
REŞIŢA. Sportivii secției de gimnastică din cadrul CSŞ Gloria Arad (antrenori: Gabriel Haş şi Claudiu Fărcuţ) au participat la „Reșița Cup”, prima lor competiție din acest an, unde au obținut următoarele rezultate la categoria juniori, nivel 1: Cristian Dragoș, medalie de aur la sol, Luca Padvai, bronz la sol și locul 5 la individual compus și Andrei Arnăutu, bronz la sărituri.

ARADON Sport local

Liga 5 – Schimbare de lider în Seria A
ARAD. Profitând de faptul că ocupanta primului loc, Voinţa Mailat, a stat, „satelitul” echipei Progresul Pecica s-a instalat în fotoliul de lider al Seriei A din cel de-al doilea eşalon valoric al fotbalului judeţean.

Evenimente

Scriitoarea Ioana Nicolaie vine la Arad
Scriitoarea Ioana Nicolaie revine la Arad, unde va lua parte la două evenimente organizate de Grupul pentru Management și Mediere Culturală.

Evenimente

Documentarul „Cazul inginerului Ursu“, proiectat la Cinematograful „Arta“
Proiecția va avea loc vineri, de la ora 19:00, în prezența lui Andrei Ursu care, de peste 30 de ani, luptă pentru a face cunoscut adevărul despre moartea tatălui său.

ARADON Sport local

Fotbal – Liga 3, etapa 3

Local

Patru zile de târguri, la Expo Arad
Târguri dedicate florilor, amenajării grădinii și construcţiilor se vor desfășura din 18 până în 21 aprilie la Expo Arad.

UT Arad

Fotbal – Superliga, etapa 4

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.