aradon.ro Web analytics

ARAD. Compania de Apă Arad anunţă că joi, timp de aproximativ trei ore, furnizarea apei potabile se va sista în trei localităţi din Podgoria Aradului.
ARAD. La distanţă de câteva săptămâni de la momentul în care, timp de câteva zile, mai multe localităţi din Podgoria Aradului au rămas fără apă potabilă, din cauza unor lucrări, Compania de Apă Arad anunţă noi întreruperi în aceeaşi zonă. Miercuri, 26 mai, în intervalul orar 8:00-20:00, patru localităţi din zona Ghiorocului vor rămâne fără apă la robinet.
ARAD. O avarie complexă la reţeaua de apă potabilă i-a obligat pe reprezentanţii Companiei de Apă Arad să întrerupă furnizarea cu apă atât luni, cât şi marţi.
„Vin, istorie și mit în podgoria Aradului”, o cercetare amplă despre Podgoria Miniș Măderat și viticultura arădeană, a văzut lumina tiparului și poate fi descărcată gratuit de către cei ineresați.

Local

TIFF. Ucrainenii de la DakhaBrakha se întorc la Cluj
Pentru a treia oară la TIFF, spectaculosul cvartet urcainean va concerta la Iulius Parc Open Air, urmând să transmită prin combinația lor de jazz, trance, ritmurile din culturi diferite, mesaje de pace. La o zi distanță, tot la TIFF, și tot la Iulius Parc Open Air, va concerta și Eliades Ochoa. Vezi și ce cine-concerte propun organizatorii TIFF pentru ediția din acest an.

Local

Doru Orban pleacă de la șefia Filarmonicii
După îndelungi scandaluri și o evaluare a managementului reluată din cauza unei contestații depuse de Doru Orban, acesta din urmă pare să-și fi pierdut postul de conducere.

Local

Zilele Școlii Populare de Arte, la început de iunie
Școala Populară de Arte Arad își urcă, din nou, elevii pe scenă, într-o serie de spectacole dedicate zilelor școlii.

UT Arad

Trei utişti au fost convocați la naţionala Under 17

România

Aproape 80% din deţinătorii auto cu poliţe RCA la City Insurance şi-au refăcut asigurarea
Aproape 80% din deţinătorii auto care aveau poliţe RCA la City Insurance, cu valabilitatea până după data de 11 mai 2022, şi-au reînnoit deja asigurarea RCA la o altă companie de asigurări, potrivit Biroului Asigurătorilor de Autovehicule din România (BAAR).

Local

Peste 7.500 de sesizări privind disparițiile de copii într-un an
De Ziua Internațională a Copilului Dispărut și Exploatat Sexual – 25 mai – Poliția Română face publice date îngrijorătoare.

ARADON Sport local

A fost prima etapă din Crosul Cetăţilor

Local

Mașină de 50.000 de euro, căutată de autorităţi în Italia, găsită la Nădlac II
Un bărbat în vârstă de 46 de ani a încercat să introducă în țară, pe la frontiera Nădlac II, un autoturism marca Range Rover Evoque, căutat de autoritățile din Italia spre confiscare.

UT Arad

Blestemul penaltyurilor pentru Atletico
Arădenii termină pe locul 4 turneul final al Ligii Elitelor U15 fără să piardă în timp regulamentar de joc!

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.