aradon.ro Web analytics

Local

Mesaje pentru prevenirea violenței domestice
Cea de-a doua zi  a evenimentului național ”Săptămâna Prevenirii Criminalității” a fost dedicată prevenirii violenței în familie – fenomen complex și accentuat de perioada pandemică, având consecințe atât în plan individual și familial, cât și la nivel comunitar și al societății în ansamblu.

ARADON Sport local

Alexandra Ghiță, aur în CN Universitar după argintul din LNBF 
Pivotul care a evoluat în ultimul sezon pentru FCC Baschet UAV Arad va merge la Jocurile Europene Universitare. 

Local

Motociclist amendat pentru comportament agresiv în trafic, pe Bd. Revoluției
Polițiștii rutieri arădeni au dat prima amendă pentru comportament agresiv în trafic!

România

România a avut cea mai mare creștere economică din UE
Ultimele date Eurostat arată că România a avut cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană, în primele trei luni ale acestui an, cu un avans de 5,2% comparativ cu trimestrul patru din 2021.

Local

Raport lunar cu investițiile din spital
Stadiul investițiilor licitate de Consiliul Județean pentru spital, lucrările și contractele semnate în ultima perioadă, date făcute publice prin intermediul unei comunicări.

ARADON Sport local

CS Judo Arad, de şase ori pe podiumul naţional!
SIBIU. Deşi pare neverosimil, un club de cartier (Sînicolau Mic), unul dintre cele mai tinere din ţară, face furori (aproape) la fiecare competiţie unde se împart medalii naţionale. Meritul aparţine neobositului Cristian Rus şi sportivilor de la CS Judo Arad.

UT Arad

Utiştii Isac şi Miculescu, sub tricolor!
ARAD. Vacanţă de vară mai scurtă pentru cei doi juniori Under 21 ai „Bătrânei Doamne” care au bifat cele mai multe minute în sezonul de Liga 1 recent încheiat. Mijlocaşul Damian Isac şi atacantul David Miculescu au fost convocaţi sub tricolor de selecţionerul reprezentativei de tineret, Florin Bratu.

Mapamond

Ucraina: 200 de cadavre găsite în subsolul unui bloc din Mariupol
Muncitorii care săpau printre dărâmături au găsit 200 de cadavre în Mariupol, au anunţat marţi autorităţile ucrainene, o altă descoperire sumbră în oraşul portuar în ruină, care a cunoscut unele dintre cele mai mari suferinţe din cele trei luni de război. Cadavrele găsite în subsolul unei clădiri de apartamente prăbuşite erau în stare de descompunere, a declarat Petro Andryushchenko, consilier al primarului oraşului. 1

Local

Kirchweih la Vladimirescu, sâmbătă
Sâmbătă, pe 28 mai 2022, la Glogowatz – Vladimirescu, se va sărbători hramul bisericii romano-catolice din localitate.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.