aradon.ro Web analytics

Sub acest generic s-a desfăşurat cea de-a doua zi a festivalului dedicat muzicii americane şi jazzului, care a adus în fața publicului Adrian Gaspar Trio din Austria şi Bramax Quartet din Serbia.
Adrian Gaspar Trio – care la Arad a fost, de fapt, Adrian Gaspar Duo, unul dintre membri fiind absent din motive medicale – îi are în componenţă pe Adrian Gaspar (piano), Marko Ferlan (bass) şi Lukas Fellner (drums) iar muzica sa răsfaţă publicul prin abordarea unor stiluri variate, într-o manieră foarte proaspătă, inovatoare. Adrian Gaspar Trio are la activ numeroase concerte în Statele Unite ale Americii, Belgia, Marea Britanie, Polonia, Germania, Austria şi România, repertoriul său cuprinzând atât piese originale compuse de liderul band-ului, cât şi piese foarte cunoscute aranjate într-o manieră specifică acestui trio.
Cea de a doua trupă care a  performat sâmbătă seara pe scena de pe Lacul Pădurice, Bramax Quartet, este rezultatul colaborării a patru generaţii de muzicieni din Belgrad. Creaţia lor este un amestec valoros de idei muzicale, de influenţe şi personalităţi, marea parte a repertoriului abordat constând în compoziţii originale, semnate de cei patru componenţi.

aradon.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.