98 de posturi la spital!

De Diana Dutu
2Comentarii
Angajări importante la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad
Angajări importante la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad
Conducerea Spitalului Judeţean a scos la concurs 34 de posturi de asistent medical, 33 de infirmier şi 14 de brancardier.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a anunţat organizarea unui concurs pentru nu mai puţin de 98 de posturi vacante. Este vorba de: 31 posturi de asistent medical generalist cu studii postliceale (pe durată nedeterminată), 2 posturi de asistent medical radiologie şi imagistică medicală, cu studii postliceale (pe durată nedeterminată), 1 post de asistent medical generalist principal cu studii postliceale (pe durată determinată), 32 posturi de infirmier debutant (pe durată nedeterminată), 1 post de infirmier (pe durată determinată), 14 posturi de brancardier (pe durată nedeterminată), 10 posturi de registrator medical cu studii medii (pe durată nedeterminată), 1 post de inspector de specialitate II în cadrul Serviciului de Resurse Umane, 1 post de consilier juridic I A în cadrul Serviciului de Resurse Umane, 1 post de inginer I A în cadrul Serviciului Tehnic, 1 post de consilier juridic II în cadrul Serviciului Juridic, 1 post de consilier juridic debutant în cadrul Serviciului Juridic, 1 post de inginer sisteme informatice debutant în cadrul Serviciului de evaluare si statistică medicală, 1 post de şef serviciu Administrativ, Aprovizionare, Transport.

Calendar

Concursul constă în trei etape succesive, şi anume: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă (cu subiecte din tematica afişată) şi interviu. Promovarea probei scrise este obligatorie pentru susţinerea interviului.
Preluarea dosarelor de concurs se face până la 27 iulie în cazul majorităţii posturilor vacante, mai puţin în cazul posturilor temporar vacante de asistent medical principal generalist şi infirmier (pentru care depunerea dosarelor s-a încheiat la 20 iulie). Cel mai rapid examen va fi pe 4 august, când vor susţine proba scrisă candidaţii la posturile de şef Serviciu Administrativ-Aprovizionare-Transport, inginer I A – Serviciul tehnic, inginer debutant sisteme informatice – Serviciul evaluare şi statistică medicală. Pe 6 august e programată proba scrisă pentru candidaţii la posturile de registrator medical, inspector de specialitate II şi consilier juridic I A la Serviciul resurse umane. Cei care se bat pentru posturile vacante de asistent medical generalist, infirmier şi brancardier, dar şi cei care concurează pentru posturile temporar vacante de asistent medical principal generalist şi infirmier vor avea examenul scris pe 19 august. Ultima serie îi are în centru pe candidaţii la posturile de asistent medical radiologie şi imagistică medicală, consilier juridic debutant şi consilier juridic II la Serviciul juridic, care vor susţine proba scrisă pe 21 august.

Documente la dosar

Cei interesaţi să candideze pentru unul din posturile scoase la concurs, trebuie să depună la Serviciul Resurse Umane al spitalului dosarul de concurs care va conţine urmatoarele acte: *cererea de înscriere la concurs adresată conducătorului instituției publice organizatoare; *copie xerox a actului de identitate; *copie xerox a certificatului de naştere şi a certificatului de căsătorie (dacă este cazul); *copiile diplomelor/ certificatelor de studii; *copiile documentelor care atestă îndeplinirea condițiilor specifice postului (ex. certificat de membru, polița de asigurare malpraxis etc.); *copia carnetului de muncă sau, după caz, adeverinţa din care să rezulte vechimea în muncă și vechimea în specialitate; *cazier judiciar; *adeverinţa medicală eliberată de medicul de familie, care să ateste starea de sănătate a candidatului, cu avizul unui medic psihiatru; *curriculum vitae; *chitanţa care atestă achitarea taxei de participare la concurs de 50.00 lei.

Detalii

Relații suplimentare se pot obține la Serviciul Resurse Umane al Spitalului Judeţean (Arad, str. Andrenyi Karoly nr. 2-4, telefon 0357-407200, interior 277).2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor