A încheiat cursa IRONMAN

De Daniel Scridon
Reactualizat la:
Sorin Victor Roman
Sorin Victor Roman
Zilele trecute, în Franţa, a avut loc un triatlon de rezistență și anduranță, IRONMAN, cu 3,8 km înot, 180 km ciclism și 42.197 km alergare. Printre cei 1490 atleți amatori sau profesioniști ce au luat startul la IRONMAN s-au aflat și 3 români.

Reprezentând Experiența Multisport Arad, Sorin-Victor Roman s-a aflat la a doua încercare de încheiere a unei curse de acest tip, după ce în urmă cu două luni, la Oradea, într-o cursă similară (XMAN România) i-au mai rămas 5,5 km de alergat la finalul celor 16 ore, timpul limită regulamentar.

La Vichy, Sorin-Victor Roman a încheiat cu bine competiția, timpul său final fiind de 15 ore, 37 minute și 19 secunde.
Cursa a avut mai mulți timpi limită de-a lungul ei: la înot, la înot plus ciclism, la ciclism în mai multe puncte ori la alergare și, desigur, timpul final de 16 ore. Probabil de aici a rezultat și numărul mare de abandonuri sau descalificări, doar 1182 sportivi terminând cursa.

În cursa IronGirl (5 km), Cristina Nistor de la Experiența Multisport a încheiat a patra la categoria sa de vârsă și pe locul 102 la general.

Obiectiv atins!

Cu această competiție IRONMAN, se bifează și ultimul obiectiv fixat pentru perioada 2013-2015 de către Experiența Multisport, ca cel puțin o persoană să încheie o cursă IronMan. Astfel, obiectivele atinse în acești 3 ani au fost: cel puţin 30 membri din club să aibă un semimaraton parcurs; cel puţin 15 membri din club să aibă un maraton parcurs; implicarea în organizarea unui eveniment dedicat alergării unde să participe cel puţin 1% din populaţia municipiului Arad, cu alte cuvinte să fie mai mult de 1479 de alergători la oricare din cursele propuse; cel puţin un membru din club să aibă parcurs un Iron Man.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !