ALDE Arad, vizitat de ministru

De Simion Todoca
2Comentarii
ALDE Arad, vizitat de ministru
Ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu, a fost în vizită la sediul ALDE Arad, la invitaţia copreşedintelui Ionel Ciupe.

Ministrul Educaţiei, Sorin Câmpeanu, a discutat, la sediul ALDE Arad, despre forţa organizatorică a organizaţiei şi ţintele pe care şi le-a fixat aceasta pentru alegerile de anul viitor. „Vizita d-lui ministru Câmpeanu la sediul ALDE Arad indică recunoașterea partidului ca formațiune politică participantă activ la guvernare, o forță politică apreciată și respectată în România și- iată- şi la Arad. Sub un guvern eficient și competent, din care face parte și ALDE, România s-a dezvoltat economic, iar rezultatele acestei bune guvernări se vad și la Arad, care pe anul 2014, a înregistrat, cu 5,4%, cea mai mare creștere economică din România. ALDE Arad salută poziția economică nr. 1 din România a Aradului și continuăm prin Guvernul României, această politică, dovedit sănătoasă , un prilej de satisfacție și mândrie pentru Arad si arădeni ”, a declarat Ciupe.
Totodată, liderul ALDE Arad a ţinut să transmită urări de succes celor două Universităţi arădene.
„28 septembrie rămâne o dată de referință în istoria universitară arădeană, ca un punct care marchează împlinirea spuselor cărturarului și ,,omului” de stat arădean, Vasile Goldiș:,, Școala cea mai bună este cea care zidește caractere, răspândește morala și implementează idealuri”.
ALDE Arad transmite pe această cale celor două universități arădene ,, Universittatea de Vest Vasile Goldiș” și ,,Universiatea Aurel Vlaicu“, mult succes în noul an universitar 2015-2016, cu convingerea că succesul studenților și corpurilor academice ale celor două universități va contribui la emanciparea și recunoașterea Aradului, atât în plan national, cât și în plan internațional. ALDE Arad salută această recunoaștere a valorii școlii universitare arădene, care pe 28 septembrie, cu prilejul deschiderii anului universitar, a fost onorată și de prezența Ministrului Educației din Romania, prof. dr. Sorin Câmpeanu. Prezența d-lui ministru Câmpeanu la Arad ne indică faptul că Aradul este în atenția Guvernului României.
În decursul ultimelor două-trei luni în Arad au fost prezenți trei miniștri ai Guvernului României și şase miniștri secretari de stat, ceea ce denotă că Aradul este respectat și apreciat. Dincolo de actul de mare ținută pedagogică realizat la Arad de d-l ministru Câmpeanu, care a pus bazele unei reale apropieri și colaborări de perspectivă intre cele două universități arădene, prezența la Arad a d-lui ministru a însemnat și anunțul cu privire la prelungirea termenului acordat profesorilor doctoranzi, cu un an de zile, ca dispensă pentru a putea rămâne în funcții academice, fapt ce denotă un act de răspundere academică a d-lui ministru Câmpeanu, asigurându-se astfel stabilitate în învățământul universitar”, a mai declarat Ciupe.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor