Au găsit director pentru Liceul Baptist Arad

De Monica Ardelean
13Comentarii
A fost propus un director
A fost propus un director
Două nume au fost trimise spre IȘJ la finalul ședinței de joi de la sediul liceului, acolo unde toate părțile s-au întrunit pentru a decide cine să fie la conducerea școlii.

O ședință care s-a finalizat așa cum se aștepta și își dorea toată lumea: cu o propunere care să întrunească acordul tuturor. Așa s-a încheiat ieri ședința organizată la Liceul Baptist „Alexa Popovici” la finele căreia a existat o propunere, nici una însă din cele două vehiculate. O a treia persoană nominalizată și care s-a bucurat și de sprijinul consiliului profesoral și de sprijinul comunității baptiste. Este vorba despre actualul director adjunct, profesorul de limba română Emilia Pop, care ar putea deveni director plin dacă va primi și votul celor din Consiliul de Administrație al IȘJ Arad.

Director adjunct

Interesantă a fost însă propunerea pentru director adjunct, în persoana fostului profesor de limba engleză, actualmente pensionar, Neli Iovin care a ocupat de altfel mulți ani această funcție. Rămâne de văzut dacă va fi acceptată propunerea dinspre Inspectoratul Școlar Județean. Dacă nu va îndeplini condițiile legale (fiind profesor pensionar), atunci va fi din nou o mică situație de criză. Sau poate că se vor face mici derogări, de dragul păcii și al liniștii în școală. Oricum lucrurile se vor tranșa prin luna octombrie când se anunță un concurs pentru directori. Totul este ca cei care doresc să fie directori pe patru ani, cu acte în regulă, să fie membri ai Corpului Experților în Educație, să fie titulari și să aibă minimum gradul II, pentru a putea candida.

Aprobat în CA

Propunerile ar trebui să fie puse pe ordinea de zi a Consiliului de Administrație al IȘJ Arad, care din informațiile noastre se va desfășura vineri, pentru a fi validate .13Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor