Au mai scăpat de o probă de bacalaureat

De Monica Ardelean
1Comentariu
Colegiul "Csiky Gergely"
Colegiul "Csiky Gergely"
A doua probă din cadrul examenului de bacalaureat din această vară a fost finalizată vineri. Este vorba despre proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba maternă, organizată în 3 unităţi şcolare liceale: Colegiul “Csiky Gergely”, Liceul Teoretic “Adam Muller Guttenbrunn” și Liceul Teoretic “Jozef Ggregor Tajovsky” Nădlac.

„Proba s-a desfăşurat conform prevederilor metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat, atât sub aspect organizatoric (evaluarea a fost realizată de doi profesori evaluatori, fiecare evaluator a completat în borderoul individual nivelul de competenţă acordat candidatului), cât şi sub aspect logistic (sălile de evaluare au fost prevăzute cu camere audio – video, centrul de evaluare a beneficiat de personal de pază şi de personal medical, sălile de evaluare au fost izolate de celelalte clase)” a precizat Diana Achim, purtător de cuvânt la IȘJ Arad.

La această probă au fost înscrişi 92 de candidaţi, din care au susţinut proba 91, 1 candidat fiind absent. Dintre aceștia 19 candidaţi au obținut calificativul nivel avansat și 72 nivel experimemtat.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor