Avem, oficial, administrator public al judeţului

De Alin Gherasim
16Comentarii
Gheorghe Stoian
Gheorghe Stoian
Gheorghe Stoian a trecut cu bine de toate examenele şi va ocupa funcţia de administrator public al judeţului.

Nu că am fi crezut altceva, dar a venit şi confirmarea oficială: Gheorghe Stoian va fi viitorul administrator public al judeţului Arad. Consiliul Judeţean Arad (CJA) anunţă că Stoian, care a fost singurul candidat, a obţinut 72 de puncte din 100 posibile la proba scrisă pe care a susţinut-o. În schimb, interviul i-a ridicat foarte mult nota finală, proba fiind notată cu 94 de puncte din 100 posibile. Drept urmare, cu un punctaj final de 83 de puncte, Gheorghe Stoian a trecut de toate probele şi şi-a asigurat un scaun călduţ la Consiliul Judeţean. Cel puţin până în 2016, până la viitoarele alegeri.

Cine este Stoian?

După cum am mai scris deja, Gheorghe Stoian a fost singurul candidat al cărui dosar a îndeplinit condiţiile impuse de CJA. Toţi posibilii contracandidaţi ai acestuia au fost descalificaţi încă de la început, după ce serviciul Resurse Umane din cadrul CJA a stabilit că documentele ataşate dosarelor nu erau suficiente pentru ca respectivii candidaţi să participe la concursul pentru ocuparea postului de administrator public. Gheorghe Stoian, cel pe care îl putem numi deja administratorul judeţului, a ocupat anterior funcţia de şef serviciu disciplina în construcţii şi afişajul stradal în cadrul Poliţiei Locale Arad. Potrivit unui comunicat remis de CJA, Stoian îşi va prelua atribuţiile de luni, 5 octombrie. „Mă bucur foarte mult că postul de administrator public din cadrul Consiliului Județean Arad, rămas vacant după demisia domnului Drăgan, va fi ocupat încă de luni, pentru că aparatul de specialitate din cadrul instituției va fi mult mai eficient”, a spus Adrian Ţolea, vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al CJA.

Şef la amenzi

Dacă este să ne luăm după popularitatea lui Stoian, acesta nu este un personaj foarte plăcut printre arădeni. Serviciul pe care l-a condus la Poliţia Locală este cel care se face responsabil de amenzile primite de arădenii care s-au debranşat de la CET. Mai mult, unii dintre locuitorii oraşului nostru spun că, uneori, chiar Stoian era cel care se prezenta la uşile oamenilor şi le scria procesele verbale. De remarcat că majoritatea amenzilor contestate în instanţă de arădeni au fost câştigate de oameni. Poate că, din poziţia de administrator, va reuşi să îşi „spele” imaginea în faţa locuitorilor din Arad.16Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor