CJA plăteşte mii de euro unor asociaţii europene

De Alin Gherasim
2Comentarii
CJA plăteşte mii de euro unor asociaţii europene
© Banii merg spre asociaţii FOTO: JA
Cinci asociaţii sau organizaţii europene vor primi cotizaţii frumuşele de la Consiliul Judeţean Arad.

Unde se duc banii judeţului? Pe multe chestiuni a căror roade se văd greu de către arădeanul de rând. Consiliul Judeţean Arad va trimite mii de euro către asociaţii şi organizaţii europene din care face parte. Cine a luat această decizie? Conducerea Consiliului Judeţean, de ani buni, iar acum consilierii au aprobat prin vot alocarea sumelor care vor merge cu titlu de cotizaţie spre aceste asociaţii în 2016, suma totală depăşind binişor 16.000 de euro.

Dar să vedem cine va primi bani şi cât va primi. În anul 1993, judeţul Arad a aderat la Adunarea Regiunilor Europene, asociaţie către care va fi trimisă suma de 4.272 de euro. În anul 1994 ne-am „aliat” şi cu Adunarea Regiunilor Europene Vitivinicole, cotizaţia anuală pentru această asociaţie fiind de 2.000 de euro. Apoi, în anul 1997, ne-am înscris şi în Euroregiunea DKMT (Societatea de Utilitate publică a Euroregiunii Dunăre-Criş-Mureş-Tisa), către această asociaţie fiind trimisă cotizaţia în valoare de 7.844 de euro. Apoi, în 2005, ne-a înscris şi în LIKE Les rencontres (Asociaţia oraşelor şi regiunilor europene pentru cultură), la care vom plăti o cotizaţie de 1.560 de euro. În sfârşit, în 2008 am intrat şi în Institutul Regiunilor Europei, o altă asociaţie către care vom plăti 600 de euro. Aşadar, aceste sume vor pleca spre organizaţiile mai sus menţionate cu titlu de cotizaţie, sume ce vor fi plătite pentru întreg anul 2016.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor