CJA vrea să repare clădirea de pe Revoluţiei, 81

De Alin Gherasim
CJA vrea să repare clădirea de pe Revoluţiei, 81
La numai doi ani după ce au finalizat lucrările la faţadele clădirii de pe Revoluţiei, 81, cei de la CJA vor să demareze noi lucrări.

După ce, în urmă cu doi ani, clădirea de pe Bulevardul Revoluţiei, numărul 81, care aparţine Consiliului Judeţean Arad (CJA), a beneficiat de ample lucrări de reparaţii ale renovării faţadelor şi lucrări de renovări interioare, acum instituţia judeţeană vrea să schimbe acoperişul şi să lucreze la structura de rezistenţă a imobilului. CJA a publicat un anunţă prin care solicită oferte pentru servicii de expertiză tehnică şi evaluare estimativă a cheltuielilor privind lucrările ce urmează a avea loc la clădire. Ce intenţii are CJA cu imobilul de pe Bulevard? Reparaţii capitale la acoperiş, lucrări de consolidare la planşeele peste parter şi etajul I în partea de clădire de la intersecţia Bulevardului Revoluţiei cu strada 1 Decembrie 1918, reparaţii ale finisajelor interioare în spaţiile afectate de fisuri, infiltraţii şi igrasie, renovări la casa scării, amenajarea şi asigurarea finisajelor spaţiilor existente şi neutilizate în prezent, dar şi reparaţii ale unor finisaje de la parter. Lucrarea se anunţă a fi una destul de costisitoare. Iar acest lucru se subînţelege din faptul că numai pentru expertiza tehnică şi evaluarea estimativă a cheltuielilor CJA este dispus să plătească peste 52.000 de lei, la care se adaugă şi TVA. Potrivit anunţului postat de Consiliul Judeţean, societatea care va oferi preţul cel mai scăzut va semna contractul pentru întocmirea documentaţiei necesare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !