Dacă arădenii nu merg la buletine, vin buletinele la ei

De Alin Gherasim
6Comentarii
Dacă arădenii nu merg la buletine, vin buletinele la ei
Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Arad (DJEP) anunţă demararea unei campanii de identificare a arădenilor care nu au acte de identitate valabile.

Pentru a veni în ajutorul lor, în special în ajutorul celor care locuiesc în zone izolate ale judeţului, cei de la DJEP pornesc o nouă campanie pe teren. „În vederea diminuării numărului mare de persoane care nu au solicitat eliberarea actului de identitate în termenul prevăzut de lege, ţinând seama de faptul că în această situaţie se regăsesc mulţi dintre cetăţenii domiciliaţi în localităţi izolate, DJEP anunţă organizarea şi desfăşurarea – în luna februarie – de către Serviciile locale de evidenţă a persoanelor de pe raza judeţului a activităţilor cu camera mobilă pentru preluarea imaginii şi a documentelor necesare în vederea emiterii actului de identitate”, au anunţat cei de la Evidenţa Persoanelor. Mai jos sunt datele şi localităţile în care se vor deplasa echipele de la DJEP: 3 februarie la Mailat, 4 februarie la Secusigiu, 9 februarie la Hăşmaş, 11 februarie la Secusigiu, 16 februarie la Şiria şi la Pilu, 17 februarie la Almaş şi la Şilindia, 18 februarie la Şepreuş, Dieci şi Secusigiu, 19 februarie la Dorobanţi, Hălmăgel şi Horia, 24 februarie la Şeitin, 25 februarie la Secusigiu, 26 februarie la Ghioroc şi Petriş. Toţi locuitorii judeţului ale căror acte de identitate au expirat sunt aşteptaţi să meargă să le schimbe în datele şi în localităţile mai sus menţionate.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor