Disputa pe semnaturi pentru Generala nr.1.

De Monica Ardelean
O clădire disputată politic FOTO:JA
O clădire disputată politic FOTO:JA
ARAD. O nouă dispută pe tema clădirii de pe strada Mărășești. Un atac al primarului Gheorghe Falcă la începutul ședinței CLM de miercuri și o replică a prefectului, Cosmin Pribac, după câteva ore.

Un scurt atac la prefectul Aradului, acuzat de primarul municipiului că a refuzat să semneze un act care se referă la transferului proprietăţii clădirii de pe strada Mărăşeşti către Municipiu. E vorba de un nou proiect de Hotărâre de Guvern privind trecerea clădirii de pe strada Mărăşeşti în patrimoniul Municipiului Arad, întocmit în baza Hotărârii CLM din data de 3 octombrie 2013.

În replică, prefectul Pribac a declarat „Ţin să precizez că mi s-a dat efectiv în mână proiectul, angajatul Primăriei cerându-mi să-l semnez urgent pentru că peste câteva minute urma ca primarul Falcă să plece cu el spre Bucureşti. Ca Prefect nu pot semna documente oficiale aşa, pe picior, pentru că cineva se grăbeşte la avion. Toate documentele care vin în Prefectură trebuie să fie înregistrate legal şi analizate de către compartimentele de specialitate. Numai în urma acestei analize Prefectul poate să-şi pună semnătura pe orice act oficial! Am semnat deja un Proiect de Hotărâre de Guvern având acelaşi obiect şi anume trecerea clădirii de pe strada Mărăşeşti în patrimoniul local însă ulterior, printr-o adresă oficială a Ministerului Afacerilor Interne, ni s-a transmis faptul că Ministerul nu se poate dispensa deocamdată de acea clădire”

Școala Generală nr.1 a devenit un teritoriu politic în care combatanți nu ezită să se arunce în luptă la fiecare nou pas făcut sau mai exact la fiecare intenție de a face ceva. Cum se va termina această poveste, unde va fi sediul școlii, rămâne încă un mister. La fel ca o luptă în care acțiunea contează mai mult decât victoria pentru că aduce un plus de imagine dorit de toți combatanții.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !