Dueluri politice, in Tribunal

De Andreea Pintea
9Comentarii
Mihail Neamţu şi Flavius Măduţa se luptă în Colegiul 1 FOTO: JA
Mihail Neamţu şi Flavius Măduţa se luptă în Colegiul 1 FOTO: JA
Lupta de pe Colegiul 1 deputaţial se va muta la Tribunal, după ce candidatul USL îl va da în judecată pe candidatul ARD.

ARAD. Se ascut săbiile în lupta politică de pe Colegiul 1 deputaţial din municipiu. Chiar dacă în colegiul din cartierele Micălaca, Grădişte şi zona 6 Vânători era preconizată o luptă crâncenă între Flavius Măduţa – candidatul USL şi Mihail Neamţu – candidatul ARD, intensitatea bătăliei dintre cei doi nu a putut fi intuită. După doar câteva zile de companie electorală, candidatul USL – Flavius Măduţa a anunţat că îl va atacă în instanţă pe candidatul ARD, după ce Neamţu l-ar fi calomniat, catalogându-l ca fiind „interlop” în cadrul unei poziţii exprimate public.

Anunţul lui Măduţa

„Eu sunt un om cinstit, îmi câştig existenţa prin muncă, nu am şi nu am avut vreodată probleme cu legea. Am familie, sunt un om onorabil, am o reputaţie bună şi raporturi excelente cu toţi partenerii mei de afaceri. Sunt respectat de oameni, de arădeni, de persoanele care mă cunosc. Nu îi permit unui politician dispus să calce pe cadavre pentru a parveni să mă calomnieze. Există limite în toate, un politician trebuie să înveţe să fie responsabil. Îl voi da în judecată pe Mihai Neamţu pentru afirmaţiile pe care le-a făcut, voi dovedi în instanţă că m-a calomniat. Cred că orice arădean de bun simţ a înţeles de ce nu am participat la emisiunea televizată alături de acest om. Vreau să demonstrez că politică se poate face în mod civilizat, decent, discutând cu oamenii despre proiecte şi despre viitorul lor!”, a spus Flavius Măduţa.

Replica lui Neamţu

De partea cealaltă, Mihail Neamţu a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă: „În primul rând vreau să îl informez pe domnul Măduţa că mi-a greşit prenumele (n.r. în comunicat fiind menţionat prenumele Mihai nu Mihail). În al doilea rând, dacă vom consulta Dicţionarul Explicativ al Limbii Române vom vedea că nu am de ce să îmi retrag cuvintele. L-am numit «interlop», iar conform DEX acest termen înseamnă: persoană care are o reputație proastă; rău famat, dubios, suspect, deocheat. Nu pot spune dacă domnul Măduţa a fost sau nu deocheat, dar pentru mine ca cetăţean al Aradului, contracandidatul meu are toate celelalte caracteristici. Îl invit la o confruntare, pe zi sau pe noapte, ca între bărbaţi, o confruntare pe idei şi principii, pe orice temă îşi doreşte”.

Măduţa – „Nu îi permit unui politician să mă calomnieze”

Neamţu – „Nu îmi retrag cuvintele, pentru că nu l-am calomniat”9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor