ECOMEDIU, un targ pentru viitor

De Monica Ardelean
1Comentariu
FOTO Monica Ardelean
FOTO Monica Ardelean
Târgul Internațional de Mediu ECOMEDIU, aflat la ediția a XI-a, s-a deschis astăzi la Arad.

ARAD. Companii din șase țări, 49 de expozanți și 45 de prezentări, acestea sunt cifrele pentru ediția de anul acesta a Târgul Internațional de Mediu „ECOMEDIU”. O ediție care „aduce o creștere semnificativă a numărului de firme expozante, ceea ce dovedește o extindere a interesului pentru găsirea de soluții în problematicile de mediu. Prin organizarea acestor evenimente, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad dorește să încurajeze inițiative publice și private în domeniul ecologic, care să aibă ca principală țintă implementarea în activitățile economice a tehnologiilor nepoluante, eficiente energetic, care, pe termen mediu și lung, să ducă la un progres tehnologic și economic, dar și la un mediu curat și sănătos pentru fiecare dintre noi”, a declarat Gheorghe Seculici, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, la deschiderea celei de a XI-a ediții.

Prezențe notabile

Personalități de marcă și experți din domeniu au luat parte la conferința de deschidere a târgului. Viorel Marcu, directorul Asociației Române de Salubritate a subliniat necesitatea organizării unor evenimente de acest profil, în timp ce Vasile Man, directorul Agenției pentru Protecția Mediului Arad și-a declarat deschiderea de colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad. Prezent la eveniment, Dan Cepeha, directorul Agenției pentru Protecția Mediului Timiș a exemplificat beneficiile organizării conferințelor internaționale pe teme de protecția mediului. Târgul va fi deschis până pe 18 octombrie.

A doua zi

Cea de-a doua zi a târgului va fi una a conferințelor. Recuperarea, reciclarea și/sau sortarea deșeurilor va fi principala temă dezbătută, care se pare că va anima și administrațiile locale din partea de Vest a țării.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor