„Execuţie” cu public la CS Municipal

De Daniel Scridon
20Comentarii
„Execuţie” cu public la CS Municipal
Argumentele conducerii clubului în „cazul Bernadett Balint” cad precum piesele de domino.

„Adevărul” scos la iveală, într-o conferinţă de presă a Clubului Sportiv Municipal Arad, de directorul Vasile Bociort şi şeful secţiei de tenis de masă Cristi Dodean în „cazul Bernadett Balint” i-a impresionat, probabil, pe unii colegi de breaslă şi pe cei care nu deţin toate elementele acestui puzzle. Vom dovedi, în rândurile ce urmează, că argumentele conducerii clubului cad precum piesele de domino.

Reacţii şovine

„Ea a ales să joace pentru Ungaria, nu mai reprezintă tricolorul. E liberă să meargă pe drumul ei” – spuneau, printre altele, directorul Bociort şi antrenorul Dodean. Argument „subţire” pentru rezilierea contractului sportivei Bernadett Balint valabil până în decembrie 2016. E ca şi cum clubul francez pentru care evoluează Daniela Dodean-Monteiro ar renunţa la serviciile valoroasei palete arădene pentru că … joacă pentru România şi nu pentru Franţa.

Încă un „argument”

Pe un ton ameninţător, antrenorul Dodean spunea că „Detti” este aşteptată la CN tineret – a avut loc în acest week-end, la Câmpulung Muscel – , în caz contrar clubul rezervându-şi dreptul să ia măsuri împotriva ei. Pentru că nu aduce puncte şi medalii CSM-ului. O (nouă) dovadă că toate acţiunile tandemului Bociort-Dodean duc spre o „execuţie” este scrisoarea recomandată primită de părinţii sportivei cu …doar 24 ore înaintea „naţionalelor” de tineret, prin care Bernadett Balint era somată să se prezinte în concurs. Scrisorile recomandate şi atitudinea ameninţătoare au lipsit cu desăvârşire când a fost vorba despre o altă sportivă cu dublă legitimare, Daniela Dodean-Monteiro, care de vreo câţiva ani „uită” de întrecerile cu caracter naţional (Campionatul Naţional, Cupa României şi TOP 12), aducătoare de puncte şi medalii. Care Daniela Dodean-Monteiro, faţă de poziţia 38 ocupată de Bernadett Balint, nu figurează ca şi sportivă clasificată în ultima ierarhie a FR Tenis de Masă, categoria senioare (octombrie 2015). De parcă n-ar exista.

Mumă şi ciumă

Ghidaţi după proverbul: „Pentru unii mumă, pentru alţii ciumă”, mai marii CS Municipal au încercat să ne (mai) aburească în povestea tăierii îndemnizaţiei sportivei Bernadett Balint. „Dacă nu se prezintă la antrenamentele secţiei de tenis de masă a clubului nostru, nu am cadrul legal să-i dau acei bani” – spunea directorul Bociort. Pe care îl invităm să consulte registrele contabile din ultimii ani şi să vadă cum alţi sportivi ai secţiei de tenis de masă primeau bine-mersi îndemnizaţiile, chiar dacă nu treceau cu lunile pe la sală, fiind prinşi în activităţi la grupările unde aveau dublă legitimare.

Concluzii

În aşteptarea altor „argumente” pentru ducerea la bun sfârşit a planului diabolic, vă lăsăm pe dvs, cititorii, să trageţi concluziile despre ceea ce noi am numit „execuţie cu public” la CS Municipal Arad.20Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor