Fabrica Contor Group se vinde cu 3,3 milioane de euro

De Diana Dutu
7Comentarii
A fost o afacere de succes
A fost o afacere de succes
Acesta e preţul de pornire, fără TVA, a licitaţiei organizate de lichidatorul societăţii Contor Group pentru vânzarea fabricii de contoare de apă.

ARAD. SC Expert SPRL, lichidatorul judiciar al debitoarei Contor Group (producătorul arădean de contoare de măsurare a apei) a decis vânzarea fabricii de pe Calea Bodrogului. În acest sens, a fost organizată o „licitaţie publică pentru vânzarea activului Fabrica de contoare de apă, aparţinând Contor Group SA, în bloc, ca un ansamblu în stare de funcţionare”. Potrivit anunţului de vânzare, preţul de pornire a licitaţiei este de 3.359.081 de euro fără TVA, iar pasul de licitaţie stabilit este de 50.000 euro fără TVA. Licitaţia va avea loc luni, 11 mai 2015, ora 12.00, la sediul societăţii Contor Group din Arad, Calea Bodrogului, nr.2-4.
În aceeaşi zi, cu o oră mai devreme, SC Expert SPRL organizează o altă licitaţie publică, deschisă, cu strigare pentru vânzarea a două terenuri. Unul dintre acestea e situat pe Bodrogului nr.6, are suprafaţa de 5.000 de metri pătraţi (liber de construcţii pentru dezvoltare ulterioară) şi un preţ de pornire de 85.000 de euro fără TVA. Cel de-al doilea teren este situat în Arad, pe strada Pădurii nr.28, are suprafaţa de 4.619 mp, cu construcţii industriale şi edilitare în suprafaţă de 1.241 mp (spaţii industriale, magazie, cabină poartă, plaformă pietruită, platformă betonată şi acoperită, drumuri, împrejmuiri) având următoarele utilităţi: apa, curent electric, termoficare, canalizare, gaz la limita terenului. Preţul de pornire a licitaţiei este de 196.980 de euro fără TVA.

Faliment şi dizolvare

Contor Group Arad a intrat în faliment în vara anului trecut, având la acel moment datorii de 32,77 milioane lei (7,44 milioane euro). De aici până la dizolvarea societăţii nu a fost decât un pas, firma Expert SPRL fiind desemnată să se ocupe de vânzarea activelor producătorului arădean de contoare de măsurare a apei.7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor