Gheorghe Falca acuza: dezinformarile lui Maduta!

De Adriana Barbu
12Comentarii
Pasajul, subiect politic pe mai departe Foto. JA
Pasajul, subiect politic pe mai departe Foto. JA
Primarul Gheorghe Falcă crede că „există o ruptură clară între deputatul Flavius Măduţa şi societatea arădeană”.

Arad. Replică într-o conferinţă de presă la interviul pe care deputatul Flavius Măduţa l-a acordat ziarului nostru, Jurnal arădean. Edilul a analizat întregul interviu şi a ajuns la concluzia că „ori dumneavoastră domnule deputat minţiţi populaţia ori consilierii locali vă mint pe dumneavoastră. Trebuie totuşi să alegeţi unde e minciuna”.

Falcă a luat ieri punct cu punct interviul deputatului, singurul om politic din Arad care intră mereu în atenţia primarului. L-a acuzat pe parlamentar că, deşi toată lumea ştie deja, Flavius Măduţa nu a aflat încă că protocolul privind predarea Cetăţii Aradului este deja pe masa Ministerului Apărării şi că a fost votat de consilierii locali, inclusiv de cei de la PSD.

Un alt subiect abordat de deputat, cel legat de finanţarea bazinului de polo, a fost şi el criticat de Falcă. Edilul a indicat faptul că deputatul a venit cu informaţia finanţării acestui bazin doar acum anihilând meritele ministrului Sportului, care în fapt a obţinut finanţarea de la Ministerul Dezvoltării.

Edilul Aradului a trecut apoi la declaraţiile făcute de Măduţa, legat de pasaje. Deputatul spunea că pasajele ar fi trebuit făcute pe rând. Edilul consideră că „azi se confirmă prin declaraţia domnului deputat că au avut de la început intenţia ca unul dintre pasaje să nu fie realizat”.

Voturi diferite?

O ultimă intervenţie a primarului a vizat declaraţiile deputatului PSD pe subiectul Parcului Eminescu dar mai ales afirmaţia acestuia privind faptul că aleşii municipali social-democraţi s-au opus proiectului privind acest parc. „Am adus procesul verbal al şedinţei de atunci şi veţi avea o surpriză. Doar domnul Lupaş s-a abţinut la amendamentul doamnei Nişcanu, dar la momentul votului întregului proiect acesta s-a votat în unanimitate. Mai mult, când s-au aprobat banii pentru studiul de fezabilitate s-a votat din nou cu unanimitate de voturi. Vedeţi dvs., ori dumneavoastră domnule deputat minţiţi populaţia ori consilierii locali vă mint pe dumneavoastră. Trebuie totuşi să alegeţi unde e minciuna”, a concluzionat Falcă.

Demonstraţie de forţă

Primarul Falcă s-a decis tot atunci să testeze forţa de influenţă a deputatului şi a propus: „Să strângem semnături pentru a câta oară (?) în scopul implementării unei soluţii concrete pentru canalul Mureşel. Aştept atunci să văd ecologiştii, care s-au agitat în aceste ultime săptămâni, cum vor reacţiona. Aş vrea, cu sprijinul domnului deputat şi cu strângerea de semnături, să se pună în practică acest proiect care este al Guvernului”.12Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor