Împotriva cotei de imigranţi

De Simion Todoca
3Comentarii
Angel Popescu Foto: JA
Angel Popescu Foto: JA
Noua Dreaptă se opune cotei de imigranţi africani stabilită de conducerea UE pentru România.

Liderul Noii Drepte Arad, Angel Popescu, spune că România are „motive majore” să refuze primirea imigranţilor. „Nimeni nu nu mai poate ţine ascunsă legătura dintre creşterea imigraţiei şi a criminalităţii. Ţări precum Suedia, care în urmă cu 25 de ani erau un etalon al siguranţei, liniştii publice şi civilizaţiei, au ajuns fruntaşe la violuri şi alte infracţiuni cu violenţă. Vedem cum numărul acestora a crescut constant de la începutul acestui proces în ţările occidentale, în multe locuri transformându-se din minoritate conlocuitoare în populaţie înlocuitoare”, arată Angel Popescu.

Radicalism islamic

„În rândurile acestor imigranţi înfloresc tendinţele islamiste radicale, care au dus la nenumărate violenţe în ultimii ani. Crimele de la Paris, decapitarea creştinilor în Egipt şi Libia, respectiv împuşcarea lor în Kenia, nu sunt decat ultimele evenimente dintr-o foarte lungă listă…De asemenea nu putem face abstracţie de faptul că pretutindeni în Occident exodul din Africa şi Asia a venit la pachet cu dogma multiculturalistă. Astfel că, pentru aceşti musafiri, sprijiniţi de grupuri de lobby agresive, s-au făcut toate eforturile spre a se simţi ca acasă, adesea lezând grav populaţia majoritară. Umaniştii şi toleranţii de profesie vor spune că exagerăm şi că suntem datori cu acest gest de solidaritate umană, însă, analizând serios consecinţele unui astfel de demers ne dăm seama că el nu poate aduce nimic bun, nici pentru miile de dezrădăcinaţi, nici pentru români ”, mai spune liderul Noii Drepte Arad.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor