JA: informatie si bucurie

De Diana Dutu
JA: informatie si bucurie
Bucuroşi că au câştigat la „Fidelitate”, cititorii noştri şi-au manifestat aprecierea faţă de conţinutul ziarului.

ARAD. A fost o atmosferă destinsă şi plăcută, ieri, la redacţia Jurnal arădean, iar acest lucru li s-a datorat celor mai norocoşi zece dintre abonaţii noştri, care au venit să-şi ridice „premiile de fidelitate” în valoare de 200 de lei fiecare. Am profitat de această întâlnire pentru a afla părerile cititorilor noştri despre ziar.
„Eu mă bucur mult când citesc ziarul. Nu mă bucură ştirile despre război, dar m-aş bucura să citesc cât mai multe articole prin care să fiu anunţat că am câştigat un premiu” – spune Moise Blaj din Curtici, câştigător pentru a patra oară la „Fidelitate”. „Citesc cu mare drag ziarul. Îmi plac în special reţetele culinare, dar şi paginile de modă şi frumuseţe. Este pentru prima dată când am trimis talonul de participare la concurs şi… am câştigat. De acum înainte nu mai las să treacă o lună fără să trimit plicul” – promite Elena Cotoc din Pâncota. „De când s-a mutat la Baraţca, soacra mea e mai informată decât mine, ştie tot ce se întâmplă în Arad pentru că află din Jurnal arădean. Citeşte tot ziarul!” – spune nora norocosului Iosif Zanyik din Baraţca.
„Eu câştig pentru prima dată la acest concurs, chiar dacă sunt abonat de 20 de ani la ziar. Şi promit că o să mai câştig încă o dată, ca să nu rămân în urma celor de aici care au avut norocul să câştige de mai multe ori” – subliniază arădeanul Gheorghe Cruceanu.
„Eu mă aflu întâmplător aici, iar asta i se datorează soacrei mele. Ea s-a ocupat de tot ce a ţinut de participarea la concurs. A participat pentru prima dată, iar vestea câştigului a fost o surpriză atât pentru ea, cât şi pentru mine. Chiar dacă mă informez în special de pe internet, citesc Jurnal arădean în fiecare dimineaţă pentru că e… altceva să ţii ziarul în mână” – povesteşte, emoţionat, Călin Ţenţ din Arad.

Ce fac cu banii?

Arădeanul Călin Ţenţ spune că, din moment ce soacra l-a înscris în competiţia „Premiilor de fidelitate”, e firesc ca cei 200 de lei oferiţi de Jurnal arădean să „meargă” la ea. Moise Blaj va împărţi premiul cu membrii familiei sale. Gheorghe Cruceanu îi va dărui jumătate din premiu nevestei, iar cealaltă jumătate o ţine pentru el. Elena Cotoc spune cu mândrie că-i va face cadou banii fiului ei, Adrian, care a împlinit 13 ani pe 13 februarie şi are numai note de 10 la şcoală! „De la Jurnal arădean au venit banii, la Jurnal arădean să meargă mai departe!” – punctează Marius Gruia din Ineu, sugerând că îşi va face abonament la ziarul său preferat.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !