La Fantanele, turneu de nota 10

De Leo Sfara
foto Leo Sfara
foto Leo Sfara
După un maraton fotbalistic, s-a stabilit câștigătoarea turneului de mini-fotbal, dotat cu „Cupa Prieteniei”.

Nu mai puțin de unsprezece zone (două în municipiu și nouă în județ), pentru ca apoi câștigătoarele să ajungă la turneul final, a avut Cupa Prieteniei la minifotbal. Organizată, ca de obicei, de Marius Sulincean, omul care se confundă cu această competiție, fiind sufletul ei, Cupa a ajuns la ediția a VII-a, una specială chiar prin numărul mare de echipe participante.

Ultimul act al competiției a avut loc duminică, la Fântânele, acolo unde cele 12 finaliste (câștigătoarele zonelor, plus echipa gazdă) și-au dat întâlnire chiar în cadrul manifestărilor „Zilelor comunei Fântânele”.

După o luptă aspră, în semifinale au ajuns echipele „Finanțe”, „AMAD”, Săvârșin și Fântânele. Cu deputatul Flavius Măduța în echipă, „AMAD” a ajuns în marea finală, după ce a trecut de Săvârșin, la loviturile de departajare. Echipa gazdă a zdrobit Finanțele, așa că ultimul act a fost unul oarecum în familie. Fântânele, mai proaspătă, a învins clar „AMAD” (7-1), chiar sub ochii prefectului Cosmin Pribac, ce a îndurat căldura sufocantă pe tot parcursul turneului. Este interesant că doar prima ediție a mai fost câștigată de formația locală

Festivitatea de premiere a avut parte de alte oficialități locale: Dorel Căprar, Cornel Lucaci ori Florin Tripa. Cel mai bun portar a fost desemnat Cristi Irimia, cel mai bun jucător, Marius Pitiș, iar portarul „speranță” s-a numit Ovidiu Mecheș.

Pe această cale, principalul organizator, Marius Sulincean dorește să mulțumească tuturor celor care au făcut posibilă organizarea acestei Cupe a Prieteniei, mai ales prin „zonele” anterioare finalei: Ioan Herbei, Gheorghe Burdan, Cristian Țica, Gheorghe Sabău, Dan Damian, Ioan Vodiceanu, Ioan Malița, Ion Copil, Ioan Gligor, dar și lui Gheorghe Grad, care a susținut și competiția de la Fântânele. Marius Sulincean nu i-a uitat nici pe aleșii locali: primarul Nicolae Emil Otlăcan, „vicele” Emil Slach, consilerii Florin Muntean, Emanuel Bunta, dar și Robert Slach ori Iulian Vuia – omul „orchestră” al statisticii turneului.

La final, primarul Otlăcan ne-a spus: „Este o competiție de anvergură deja, prin zonele din județ. De fiecare dată această Cupă a Prieteniei o prindem în calendarul Zilelor comunei Fântânele. Cred că toți participanții s-au bucurat de calitatea celor două terenuri, în care am investit 550.000 de lei”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !