La tratament din 16 februarie

De Diana Dutu
Herculane, o staţiune pe placul pensionarilor arădeni FOTO: FAN
Herculane, o staţiune pe placul pensionarilor arădeni FOTO: FAN
Pensionarii care vor să meargă în staţiune sunt invitaţi să depună cereri pentru acordarea biletelor de tratament.

ARAD. Începând cu 16 februarie, pensionarii vor beneficia de sejururi de tratament balnear. Anunțul vine din partea Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și este valabil pentru pensionarii din toată țara.

La Arad, însă, nu se știe nimic în plus față de această informație. „Programul informatic cu alocările de locuri pe serii nu a venit încă. Când va ajunge, o să anunţăm. Dar până atunci îi invităm pe pensionari să depună cereri pentru acordarea biletelor de tratament” – subliniază Mihaela Vasil, director al Casei Judeţene de Pensii (CJP) Arad.

Potrivit Ministerului Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, în acest an se acordă cu aproximativ 5% mai multe locuri în staţiunile balneare, față de 2014. Reamintim, la începutul anului trecut pensionarilor din judeţul Arad le-au fost repartizate 2.440 de bilete pentru staţiunile în care Casa Naţională de Pensii are baze proprii de tratament. Ulterior, oferta s-a îmbogăţit, astfel că până la sfârşitul lui 2014 peste 5.600 de pensionari arădeni beneficiaseră de tratament cu bilet de la Casa de Pensii.

Depunerea cererilor

Cererile pentru acordarea biletelor de tratament se completează numai pe formularul aprobat de Casa Naţională de Pensii şi pot fi transmise prin poştă (Arad, str. Volunatrilor nr.2A), fax (la numărul 0257-214061), e-mail (pensii@rdslink.ro) sau se pot depune la sediul CJP Arad. La depunerea cererii, se va anexa numai copia actului de identitate, urmând ca celelalte documente (recomandare medicală original şi copie etc.) să fie depuse la momentul primirii biletului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !