Laptopul i-a deconspirat afacerile! Vezi despre cine e vorba!

De Andreea Pintea
6Comentarii
Laptopul i-a deconspirat afacerile! Vezi despre cine e vorba!
ARAD. Un moment de neglijenţă ar putea să îl coste foarte scump pe un fost consilier judeţean. Acesta a folosit laptopul de serviciu pentru a stoca diverse contracte şi informaţii personale, iar, când mandatul i s-a finalizat, laptopul a ajuns în posesia unui alt consilier judeţean.

Întâmplare a făcut ca laptopul să ajungă de la un consilier judeţean PDL la unul PC, iar acesta din urmă a făcut publice toate documentele pe care le-a găsit stocate în memoria laptopului de serviciu.

Contracte cu zecile

„Acesta este laptopul de serviciu pe care l-am primit când mi-am preluat mandatul de consilier judeţean. În memoria acestuia sunt stocate zeci de contracte încheiate de fostul consilier judeţean căruia i-a aparţinut laptopul cu diverse primării şi instituţii din judeţ. Unele dintre ele sunt încheiate de firma consilierului Adrian Năsui, căci despre el este vorba, iar alte acte sunt întocmite în numele altor două firme pentru care, uneori, domnul Năsui semna în locul administratorului”, a declarat Daniel Duruş.

Potrivit documentelor prezentate în cadrul unei conferinţe de presă de către Daniel Duruş, cele trei firme care au încheiat mai multe contracte cu administraţiile din judeţ sunt Ar West SRL – unde administrator este Adrian Năsui, Catandra Prodcons şi Tina şi Cris Const, ultimele două fiind din Şofronea.

„Printre localităţile cu care a încheiat consilierul Năsui diferite contracte se numără Bata, Cuvin, Zăbrani, Ususău, fiind vorba în special de lucrări de reabilitare acoperişuri, cămine culturale sau capele”, a mai spus Duruş. Conservatorul a punctat că, în cazul în care Direcţia Naţională Anticorupţie nu se va autosesiza în cazul fostului consilier, va depune dânsul o sesizare.

Alo, doamna Udrea?

Una dintre ofertele depuse de o companie pentru achiziţionarea de echipamente de protecţia muncii era semnată de o anume Elena Udrea. Întrucât conservatorii au dorit să verifice dacă este într-adevăr vorba despre fostul ministru Elena Udrea, au sunat-o în cadrul conferinţei de presă, însă s-a dovedit că a fost doar o coincidenţă de nume, doamna în cauză explicând că nu are legătură cu fostul demnitar.

Fără răspuns

Pentru a afla care este punctul de vedere al fostului consilier judeţean, am încercat să îl contactăm telefonic. Din păcate, până la ora închiderii ediţiei, telefonul mobil al lui Adrian Năsui a fost închis, aşa că nu şi-a putut exprima punctul de vedere.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor