Locuri de munca in Israel

De Diana Dutu
2Comentarii
Salarii pornind de la 1.540 dolari brut FOTO: FAN
Salarii pornind de la 1.540 dolari brut FOTO: FAN
Prin intermediul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în domeniul construcţiilor.

ARAD. Arădenii interesaţi să lucreze în domeniul construcţiilor au la dispoziţie, începând din acest an, locuri de muncă în Israel. De data aceasta, prin intermediul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Sunt căutaţi meseriaşii care au experienţă în următoarele meserii: dulgheri pentru cofraje de construcţie industrializată, fierari – betoniști, îndoirea fierului, zidari – faianțari, acoperirea podele lor și pereților cu faianță, zidari – tencuitori pentru lucrări de tencuit.

Dar nu e acceptat oricine. Cei interesați să lucreze în Israel trebuie să nu fi lucrat anterior în această ţară, să nu aibă rude de gradul I care lucrează deja aici, cu excepţia fraţilor, să nu aibă cazier judiciar, să fie apţi psihic şi fizic de muncă intensă în condiţiile climatice specifice statului de destinaţie, inclusiv muncă la înălţime şi manipulare de greutăţi, să nu sufere de anumite boli cronice.

Contractele de muncă se încheie pentru o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire până la o durată maximă de 63 luni. Salariul lunar minim brut estimat este de 1.540 dolari americani. Persoanele interesate se pot înscrie la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad (str. Călugăreni, nr.1A).

Taguri: , , , ,


2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor