Nume noi la ISJ Arad

De Monica Ardelean
Schimbări la IȘJ Arad FOTO:JA
Schimbări la IȘJ Arad FOTO:JA
A fost schimbat prin ordin de ministru şi directorul Casei Corpului Didactic „Alexandru Gavra” din Arad.

ARAD. Doi noi inspectori vor fi la IȘJ Arad din această toamnă: Amalia Cojocaru, inspector pentru învățământ special și Anda Tămaș, care revine ca şi inspector pentru arte. De asemenea, pe postul de inspector pentru învățământul alternativ și învățământul particular a fost numită Andrada Marcu (fost inspector pentru arte). Noul an școlar va aduce și alte schimbări, dar nu de nume, ci doar de atribuții. Pentru că noua organigramă a Inspectoratului Școlar Județean Arad a suferit câteva modificări. Potrivit declarațiilor inspectorului școlar general, Claudiu Mladin, numărul inspectorilor a rămas același, doar că vor primi alte atribuții. În ceea ce privește postul de inspector școlar general adjunct rămas vacant după arestarea lui Mihai Spânu, deocamdată acesta rămâne liber. Se discuta, potrivit surselor, chiar de desființarea postului, dar lucrurile încă nu sunt stabilite și urmează să vedem dacă va fi cineva numit pe acest post sau dacă va rămâne un singur post de adjunct la IȘJ Arad, ocupat în acest moment de către Nicolae Pellegrini.

Revine fostul director

Schimbări și în conducerea Casei Corpului Didactic, acolo unde revine pe funcția de director Larisa Chițu, director în perioada mai 2009-august 2012. Numirea Larisei Chițu a fost făcută direct de către minister prin ordin de ministru.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !