Numele viceprimarului Aradului apare în stenogramele DIICOT în dosarul „sex pentru VIP-uri”

De Ioana Costas
18Comentarii
Numele viceprimarului Aradului apare în stenogramele DIICOT în dosarul „sex pentru VIP-uri”
Numele viceprimarului Aradului, Cătălin Ţiţirigă, apare în stenogramele DIICOT, în dosarul „sex pentru VIP-uri”.

Potrivit voceatimisului.ro, Paul Mânzu, liderul grupării acuzat că exploata minorele, a fost interceptat spunând către o fată de care s-ar fi „interesat” viceprimarul Aradului că : „M-a sunat viceprimarul din Arad, tipul ăsta Cătălin, să ceară profilul tău de Facebook. Înțelegi?”. Contactat telefonic, Cătălin Ţiţirigă a declarat pentru Jurnal Arădean/Aradon că nu are nici cea mai mică legătură cu acest caz şi că dovada este faptul că nu a fost citat – nici măcar ca martor – în acest dosar.
Voceatimisului.ro a redat interceptarea făcută de DIICOT Timişoara dintre Paul Mânzu şi Cătălin Ţiţirigă.

Paul Mânzu (P.M.) – Da, mister.
Cătălin Ţiţirigă (C.Ţ.) – Ok. La ce oră îi? 11 dimineaţa? Bine. Ce faci?
P.M.- Ce să fac? Uite, mă agit foarte tare, vreau să câştig neapărat procesul cu poliţiştii care mi-au pus… două centuri nu am, telefon că i-am zis că l-am sunat pe Cosmin, mi-a pus telefon fără să vadă că am făcut. Probe video la nimic, trebuie să câştig neapărat procesul ăsta.
C.Ţ. – Da. Auzi? M-o sunat una Ramona.
P.M. – Na păi era ce… tu aseară, dacă ţii minte.
C.Ţ. – Da, dar nu îmi trimiţi ceva poze ca să văd?
P.M. – Ba, da, pot.
C.Ţ. – Sau zi-mi Facebook-ul. Are Facebook?
P.M. – Sau Facebook, da.
C.Ţ. – Zii!
P.M. – Hai că îţi fac o poză şi ţi-o trimit pe aşa, că e destul de complicat, că se scrie aşa, cu M mare.
C.Ţ. – Hai fă o poza şi trimite-mi pe mesaj!
P.M. – Bun şi interesează-te, nu pot să mut aici un proces de genul ăla?
C.Ţ. – Păi nu ştiu.
P.M. – Procesul va fi la Arad. Nu pot să îl fac la Timişoara oare?
C.Ţ. – Numai dacă pierzi.
P.M. – Să încep eu, să dau eu.
C.Ţ. – Nu, nu.
P.M. – Numai dacă?
C.Ţ. – Dacă pierzi, poţi să faci cerere să se judece la Timişoara.
P.M. – A, nu. Sau pot să fac la instanţa superioară aici, nu? Deci nu?
C.Ţ. – Da.
P.M. – Să vin la tribunal să continui aici.
C.Ţ. – Corect.
P.M. – Bine, ok, hai că îţi dau ce trebuie!
C.Ţ. – Bine, merci!
P.M. – Acum în 2 secunde.
C.Ţ. – Bine ceau.
P.M. – Ceau, ceau.

În legătură cu această convorbire telefonică, viceprimarul Aradului, Cătălin Ţiţirigă a precizat pentru Jurnal Arădean/Aradon că „e posibil să fi vorbit cu acel individ, în contextul în care vorbesc zilnic cu sute de persoane. Deci sunt nişte convorbiri… Eu sunt prieten cu Cosmin Codrin (n.r. omul de afaceri arădean a fost trimis în judecată în acest dosar pentru folosirea serviciilor unei persoane exploatate) şi l-a cunoscut şi eu pe omul ăla. Nu ştiam la momentul respectiv… M-a rugat cred că să-i angajez pe cineva, din Timişoara în Arad. Cred că atunci m-a şi sunat respectiva (n.r. Ramona), că nici nu ştiam cine e. M-a sunat una Ramona, nu ştiam despre cine e vorba. Nu mai îmi aduc aminte exact… Sau să o mut de la şcoală, din Timişoara, la Arad, deci cam aşa ceva… Dar în legătură cu acest dosar, nu am fost chemat niciunde, niciodată, nu m-a chemat nimeni la audieri, nici măcar ca şi martor. Întâmplarea nefericită a fost că prietenul meu Cosmin Codrin era prieten cu acest individ pe care l-am cunoscut şi văzut de vreo două-trei ori în viaţa mea. Puteţi să şi scrieţi! N-am fost chemat de nimeni, procesul este deja în faza de judecare… Am apărut într-o convorbire… Asta e… Ce sa fac…”

După convorbirea avută cu Cătălin Ţiţirigă, Paul Mânzu zis „Artur”, o sună pe Ramona să o informeze că viceprimarul Aradului se interesează de ea şi o sfătuieşte să îşi şteargă pozele cu bărbaţi.

Ramona – Da
Paul Mânzu (P.M.) – Alo, ceau Ramo.
Ramona – Ceau, ceau.
P.M. – M-a sunat viceprimarul din Arad, timpul ăsta Cătălin, să ceară profilul tău de Facebook. Înţelegi?
Ramona – Cine?
P.M. – Cătălin, tipul ăla din Arad de aseară.
Ramona – Aha.
P.M. – Ce am vrut să spun? Dă Facebook-ul tău rapid şi încearcă să ştergi prostiile care te-am rugat eu de când erai în Franţa să le ştergi, cu copilul ăla, cu căcatul…, cu băieţi aiurea.
Ramona – Na bun.
P.M. – Dacă nu fă-ţi dracu alt Facebook, ia pune nişte poze şi nu ştiu ce să îţi spun eu, deocamdată atât. Cine e fraierul ăla, care îţi apare în 10.000 de poze?
Ramona – Nu ştiu cine…
P.M. – Dar dă-i untagged, dă-i untagged! Ţi-e greu să dai? Şi iese afară şi nu îţi mai apare.
Ramona- Nu, acum dau.
P.M. – Hai!
Ramona – Numai aia, nu?
P.M. – Nu aia, toate pozele care îs… cu băieţi.
Ramona – Păi toate pozele alea.
P.M. – Păi toate pozele alea, da, hai!
Ramona – Deci, în rest pot să las, nu?
P.M. – Mişcă-te repede! Hai numai pierde timpul!
Ramona – Na bun.
P.M. – Laşi pe dracu’! Ce nu e bun, nu lăsa.
Ramona – Na bine.
P.M. – Orientează-te!
Ramona – Ceau.
P.M. – Ceau, ceau.

În acest caz sunt implicaţi un judecător, un poliţist, un avocat, oameni de afaceri şi interlopi. Paul Mânzu, zis “Arthur”, a fost trimis în judecată pentru constituire de grup infacţional organizat, trafic de minori şi proxenetism, şantaj şi pornografie infantilă, agentul de poliţie Ovidiu Gîţan – aderare la un grup infracţional organizat, trafic de minori, deţinere de droguri de mare risc în vederea consumului şi folosirea de informaţii nedestinate publicităţii, Torj Ovidiu – constituire, aderare la un grup infracţional organizat şi trafic de minori, Bală Gheorghe, zis “Prinţul de Dubai” – constituire, aderare la un grup infracţional organizat şi trafic de minori , judecătorul Tomuş Aurelian – şantaj, favorizarea infractorului şi folosirea serviciilor unei persoane exploatate, medicul Horaţiu Petrescu – favorizarea infractorului şi folosirea serviciilor unei persoane exploatate, omul de afaceri arădean Cosmin Codrin, Amarildo Iacuşi, Boţ Petru, Tiron Firu, Muczi Attila, Ardelean Da, Giusppe Handke, cunoscut ca DJ Project, avocatul Popescu Adrian, patronul clubului Heavem Dorel Epure şi Mugurel Stan – folosirea serviciilor unei persoane exploatate.
„Petrecerile” la care participau cei de mai sus aveau loc în casa lui Paul Mânzu din Dumbrăvița. Fetele erau filmate în timp ce întrețineau relații sexuale cu „clienții”, interlopul folosind filmulețele pentru a le șantaja dacă refuzau să mai „lucreze”. Preţul unei „petreceri” urca până la câteva mii de euro.18Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor