Premiantii economiei romanesti

De Andreea Pintea
1Comentariu
Premiantii economiei romanesti
ARAD. Au reușit să își continue activitatea și în ani de criză. Au reușit să facă profit, să mențină mii de locuri de muncă. Într-un cuvânt au reușit să fie firme de top și au fost premiate de către Camera din Comerț, Industrie și Agricultură Arad. 

Topul Firmelor a adunat, aseară, la Expo Arad crema cremei din economia arădeană, dar și reprezentanți ai administrației locale. Evenimentul a început cu o prezentare făcută de președintele Camerei de Comerț, Nicolae Băcanu, cel care a ținut să îi felicite în mod special pe cei care „au avut puterea să reziste pe o piață economică ce se confruntă cu foarte mari probleme”. „Laureații topului au fost stabiliți conform cele mai severe și complexe metodologii, aprobată și aplicată unitar la nivel național în întregul sistem cameral. Traversăm o perioadă în care și în Uniunea Europeană, dar și pe plan mondial, redresarea economică rămâne relativ fragilă. Premianții topului au dovedit că derulează afaceri de succes generate de productivitate ridicată, de management performant și de cultură organizațională solidă”, a spus Băcanu.

Din aproximativ 15 mii de bilanțuri depuse la Direcția Generală a Finanțelor Publice Arad pentru anul financiar încheiat, doar 1.351 societăți s-au calificat pe unul din cele zece locuri ale clasamentului. Cele mai multe firme premiate activează în domeniul industriei – 397 și au realizat o cifră de afaceri de 1.518.825 mii euro și un profit de 88.000 mii euro. Compania care a reușit să încheie anul financiar 2011 cu cel mai mare profit este COFICAB Eastern Europen SRL – 17,7649 mil. euro, urmată fiind în clasament de Takata România – 11,5373 mil. euro și Rosko Textil SRL – 5,5674 mil. euro.

Amănunte mondene

Premierea agenților economici din Arad a fost un eveniment marcat prin eleganță și rafinament. Invitații s-au putut bucura de momente muzicale deosebite oferite de tânărul Teo Milea – pianist și compozitor. Chiar și meniul serii a fost unul special. Printre mâncărurile service s-au numărat: antricot de vită a la Lyon, file de șalău Bonne Femme sau tartine cu anchois. De asemenea, organizatorii au pregătit și un platou cu brânzeturi dar și o masă cu dulciuri.

Taguri: , , , ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor