Proiectul „3 pentru Arad”- 17 candidați

De Simion Todoca
2Comentarii
Proiectul „3 pentru Arad”- 17 candidați
© Primarul şi ultimii trei Foto: JA
Primarul Falcă i-a prezentat pe ultimii 3 dintre aceștia şi a anunţat că lunea viitoare se va definitiva lista pentru CLM.

„Prezentăm acum ultimii trei candidați din cadrul proiectului «3 pentru Arad». Este important să vedeți fluxul de candidați al acestei competiții și ne bucurăm că s-a reușit promovarea lor în media arădeană. Au fost prezenți și în cadrul unor emisiuni televizate și vor mai participa și la alte emisiuni. Totodată vor acorda interviuri publicațiilor arădene care își doresc să le adreseze întrebări. Lunea viitoare vom desemna care vor fi cei trei câștigători ai competiției «3 pentru Arad», persoane care se vor regăsi pe lista PNL pentru Consiliul Local Municipal. Până atunci vom analiza proiectele acestora și vom vedea care sunt cele mai bune dintre ele. Vom avea întâlniri pe grupuri, să-și prezinte proiectele și să se cunoască între ei”, a explicat Gheorghe Falcă.

Un român şi 2 italieni

Albă Chiara de Bartolo: „Vin din Italia și studiez Medicina la Universitatea de Vest Vasile Goldiș din Arad, iar proiectul meu se numește «Educație medicală» și se referă în primul rând la donarea de organe. Trebuie să sensibilizăm arădenii asupra acestui subiect, începând cu generația tânără. De exemplu, să facem niște asociații care să informeze populația despre acest subiect. Sunt aici de trei ani și nu am văzut niciodată vreo astfel de asociație”.

Adrian Hristescu: „ Proiectul meu se numește «Evoluție în administrație», pentru că societatea civilă a demonstrat că ea poate deveni un partener de încredere al administrației locale în misiunea de a dezvolta municipiul Arad. Pe scurt, proiectul propune mecanisme prin care societatea civilă să devină un astfel de partener”.

Paride Patania: „La rândul meu vin din Italia și sunt student al Universității de Vest Vasile Goldiș din Arad. Proiectul meu se numește «Creativity Day» (Ziua Creativității) și este un proiect cultural. Proiectul propune crearea unor contacte între elevii și studenții din școlile din Arad. Aceștia ar urma să fie recompensați în funcție de participarea și implicarea lor în proiect”.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor