Purcaru vrea „curăţenie” în municipiu

De Simion Todoca
Mircea Purcaru Foto: JA
Mircea Purcaru Foto: JA
ARAD. Preşedintele PC Arad, Mircea Purcaru, este de părere că acţiunile menite să promoveze imaginea Aradului nu vor ajuta cu nimic la dobândirea titlului de „capitală culturală europeană” atâta timp cât acestea distonează flagrant cu realitatea de „acasă”.

„Ne bucură faptul că se fac eforturi pentru promovarea Municipiului Arad,chiar si la Bruxelles.Faptul că 2400 de persoane au intrat în imobilul unde şi Aradul a avut un stand este o speranţă că măcar 10% din cei prezenţi vor vizita Municipiul Arad.
Nu ne bucură însă faptul că actuala adminisţratie arădeană,condusă de edilul Falcă nu înţelege că degeaba promovăm Aradul in străinătate prin poze si scurt metraje dichisite in laboratoare când realitatea din oraş este alta.Şi nu mă refer aici la faptul că suntem un oraş bolnav (locul | la cancer,locul 2 la boli cardiovasculare ,locul la TBC,diabet etc) ,ci la faptul că Aradul este un oraş murdar.Poate d-l Falcă vede doar centrul oraşului,dar sunt zeci şi zeci de străzi nemăturate (deşi plătim 28 lei pentru 1 km de măturat stradal faţă de doar 7,80 lei cât ia aceiaşi firmă la Constanţa!) că oraşul e plin de fecale de câine ,că in plin centru oraşului e plin de mizerie si ruină(vezi str.Tribunul Dobra la Boul Rosu!). Să facem prima dată curăţenie acasă şi apoi putem ieşi în lume să ne laudăm că vrem să fim Capitală Culturală Europeană, iar când spun “curăţenie acasă”spun să se facă ordine şi la Filarmonica din Arad în cazul managerului Văcean.Şi a d-ului consilier municipal. Nu e suficient să te lauzi ce intenţii bune ai şi că vei fi Capitală Europeană în 2021 cât timp ascunzi mizeria sub preş şi în toată această mascaradă se cheltuiesc milioane de lei pe o chestiune care nu e uşor măsurabilă , iar calitatea actului cultural nu înseamnă cheltuieli de bani, ci consumatori şi plătitori de cultură, iar “defilările”de la Bruxelles trebuie să fie reflectate intr-un număr crescut de turişti străini ce vizitiază Aradul . Capitol la care,din păcate,stăm foarte subţire .Toate acestea sunt suficiente motive pentru ca arădenii să se gandească la o noua conducere administrativă din 2016!”, spune Mircea Purcaru.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !