Redevente de milioane pentru CJA

De Alin Gherasim
Redevente de milioane pentru CJA
Consiliul Judeţean Arad va încasa câteva milioane de lei cu titlu de redevenţă de la companiile din subordine.

ARAD. Consiliul Judeţean Arad (CJA) a stabilit redevenţele pe care le va încasa în 2015 de la societăţile din subordine. Compania de Transport Public Arad, Aeroportul Arad şi Compania de Apă Arad vor trebui să verse sume de bani în conturile CJA, sume stabilite în funcţie de bunurile din patrimoniul judeţului concesioate de fiecare societate în parte. Ca atare, potrivit unui proiect de hotărâre al CJA, Compania de Apă va plăti 291.000 de lei, Aeroportul va achita cu titlu de redevenţă 85.108 lei, iar Compania de Apă va cotiza cu o sumă frumuşică, adică 4.999.168 de lei.

Termene impuse

În cadrul proiectului de hotărâre întocmit de CJA au fost stabilite şi termenele concrete până la care vor trebui plătite aceste redevenţe. Ca atare, companiile mai mari, adică cea de transport şi cea de apă, vor achita trimestrial suma, în patru rate, până în data de 25 a lunii care urmează după încheierea trimestrului, în timp ce aeroportul va plăti patru rate egale până la datele de 15 martie, 15 iunie, 15 septembrie şi 15 decembrie. „Pentru neachitarea la termenele stabilite a redevenţei se vor calcula dobânzi şi penalităţi de întârziere”, anunţă cei de la CJA.

La vot

Proiectul de hotărâre care se referă la redevenţele ce urmează să fie încasate de către CJA în anul 2015 va fi supus votului consilierilor judeţeni în şedinţa care va avea loc în data de 30 ianuarie.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !