Ruşinos: CS Municipal Arad-100 zile de tăcere!

De Daniel Scridon
1Comentariu
Ruşinos: CS Municipal Arad-100 zile de tăcere!
Neputinţă, neştiinţă, miserupism sau de toate câte-un pic. Aceasta este „imaginea” celui care, politic şi vremelnic, ocupă fotoliul de director al Clubului Sportiv Municipal Arad. Se numeşte Vasile Bociort (46 ani) şi în cele 100 zile de director s-a remarcat prin … tăcere.

Dacă nu luăm în considerare pasiunea sa pentru vânătoare şi faptul că a finanţat campania electorală a PSD pentru alegerile din 2014, cu suma de 13.310,96 lei, conform datelor din Monitorul Oficial, NIMIC nu-l recomandă pentru o astfel de funcţie. Masterand în evaluarea şi controlul calităţii mediului la Facultatea de Inginerie Alimentară, Turism şi Protecţia Mediului de la Universitatea „Aurel Vlaicu”, Vasile Bociort a întrunit un punctaj superior (!?) faţă de Adrian Todor, un „amărât” de maestru al sportului, vicecampion european de tir pentru seniori şi multiplu medaliat naţional şi internaţional, om care ştie cu ce se mănâncă sportul de performanţă. Evaluare făcută de PSD Arad, cu Dorel Căprar în rolul „maestrului de ceremonii”. Cu girul unui ministru al sportului, Gabriela Szabo, care a zbutit, în nici trei ani, să-şi arate limitele şi să facă ţăndări în memoria iubitorilor de sport imaginea unei mari campioane pe pista de atletism.

Zidul tăcerii

Cum nimeni nu s-a născut învăţat, iar statutul de director al singurului club sportiv din Arad care a avut reprezentanţi la fiecare Olimpiadă din 1976 încoace, e unul care obligă, i-am acordat un „termen de graţie” suficient de generos lui Vasile Bociort. În care ne-am izbit de un zid al tăcerii greu de înţeles. O barieră ruşinoasă între performanţele sportivilor CS Municipal şi reprezentanţii mass-mediei locale. O atitudine care îl face pe regretatul Eugen Roman să se răsucească în mormânt, iar pe Vasile Păltineanu să regrete decizia de a se pensiona şi a lăsa clubul pe mâna unui novice.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor