Telefon pentru beneficiarii DGASPC Arad

De Diana Dutu
7Comentarii
Telefon pentru beneficiarii DGASPC Arad
Conducerea Direcţiei a decis să îmbunătăţească relaţia dintre instituţie şi beneficiari.

ARAD. Aveţi de făcut vreo reclamaţie privind activitatea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad? Doriţi vreo informaţie din partea instituţiei? Nimic mai simplu: sunaţi la 0257-253721!
„Numărul de telefon se află la dispoziţia beneficiarilor noştri, pentru orice solicitare sau sesizare. Un angajat va prelua apelul acestora în timpul programului de lucru – zilnic (de luni până joi-n.r.) între orele 8.00-16.30, vineri între orele 8.00-14.00 – pentru a nota într-un registru şi direcţiona spre serviciile din cadrul Direcţiei, competente în soluţionarea problemelor semnalate. Cei care apelează acest număr trebuie să lase datele reale de identificare, sesizările anonime nefiind luate în considerare” – a precizat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, Erika Stark, director al DGASPC Arad. Numărul de telefon este disponibil şi după încheierea programului de lucru, mesajele beneficiarilor urmând a fi preluate de un robot telefonic.
Conducerea Direcţiei a mai anunţat o altă măsură prin care doreşte să îmbunătăţească procedura de preluare a dosarelor de la beneficiari. „Aceasta se va face zilnic (de luni până joi-n.r.), între orele 8.00-16.30 şi vineri între 8.00-14.00. În plus, ataşat la certificatele de încadrare în grad, se va anexa un fluturaş ce va conţine informaţii utile pentru cei care obţin certificat de încadrare, pentru a preveni situaţiile în care aceştia îşi pierd drepturile cuvenite, dar şi pentru respectarea termenelor legale, precum şi paşii pe care beneficiarii îi au de urmat pentru înţelegerea şi îndeplinirea procedurilor legale” – a mai spus Erika Stark.7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor