Trei dezbateri cu greutate pentru Arad

De A.D.B.
Primăria Arad, gaza celor trei dezbateri publice Foto: JA
Primăria Arad, gaza celor trei dezbateri publice Foto: JA
ARAD. Parcul Reconcilierii, bugetul Aradului şi creşterea tarifelor la depozitarea deşeurilor, oferta de dezbateri a Municipalităţii de săptămâna viitoare.

Nu mai puţin de trei dezbateri publice va organiza Primăria Municipiului Arad săptămâna viitoare. Şi nu e vorba de orice fel de dezbateri, ci de unele cu greutate. Prima dintre dezbaterile anunţate de Municipalitatea arădeană, este cea de marţi, 24.01.2012, de la orele 16.00, în sala 60 a Palatului Administrativ, care face referire la hotărârea privind aprobarea actualizării Planului Urbanistic Zonal „Parcul Reconcilierii Româno – Maghiare din Municipiul Arad”, plan care vorbeşte de continuarea lucrărilor de amenajare a parcului începute în urmă cu zece ani.

Numărul doi

Cea de a doua dezbatere, poate cea mai importantă dintre toate cele trei, va fi organizată de Primăria Arad miercuri, 25.01.2012, de la orele 16.00, tot în sala 60 a Palatului Administrativ. Tema: proiect de hotărâre privind aprobarea Bugetului general de venituri şi cheltuieli al Municipiului Arad pe anul 2012, prezentat de curând de edil presei locale. Un buget mai mic decât cel de anul trecut, dar cu un procent mai mare decât până acum la capitolul investiţii.

Şi cea de a treia

La fel de importantă pentru cetăţenii Aradului este şi ultima dezbatere organizată săptămâna viitoare de către executiv. Ea va avea loc vineri, 27.01.2012, de această dată de la ora 13.00, şi vizezază proiectul de hotărâre privind reglementarea activităţii de salubrizare menajeră în municipiul Arad, proiect care vorbeşte de scumpirea taxei de depozitare a gunoiului, impusă de cei de la ASA, firma care deţine deponeul de gunoi al municipiului.

Rămâne de văzut doar câţi dintre arădeni vor face faţă acestui maraton al dezbaterilor şi dacă în 2012 s-a schimbat percepţia arădenilor asupra dezbaterilor, dar şi cea a autorităţilor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !