Alt director la „Moise Nicoara”

De Monica Ardelean
Reactualizat la:
26Comentarii
Major Csaba
Major Csaba
UPDATE: Inspectoratul Școlar Județean a aprobat, marți, așa cum era de așteptat, în ședința Consiliului Administrativ, numele noului director al Colegiului Național „Moise Nicoară”: Major Csaba. Consiliul Profesoral al Colegiului Național „Moise Nicoară” a decis să facă o singură propunere pentru postul de director. Vezi care este aceasta.

ARAD. Astăzi, Inspectoratul Școlar trebuie să decidă cine va fi noul director al Colegiului Național „Moise Nicoară”. Nu va fi prea greu pentru că profesorii au decis să propună un singur nume: profesorul de fizică Major Csaba. Ca atare, ședința de la IȘJ Arad a Consiliului de Administrație va fi o simplă formalitate, cel puțin dacă toată lumea își respectă promisiunile. Mai mult, consensul din cancelarie ar trebui să aducă și mai multă pace în colegiu, iar noul director să poată să își facă treaba cel puțin în liniște.

Reamintim că Inspectoratul Școlar a decis ca numele noului director să fie propus de către profesori. Aceștia aveau posibilitatea de a face trei propuneri din care Consiliul de Administrație al IȘJ să aleagă. În final, profesorii au făcut o singură propunere și, ca atare, nu mai există niciun dubiu legat de cine va fi în fruntea Colegiului „Moise Nicoară” până la finele anului școlar sau până la organizarea unui nou concurs pe post.

UPDATE:

Inspectoratul Școlar Județean a aprobat, marți, așa cum era de așteptat, în ședința Consiliului Administrativ, numele noului director al Colegiului Național „Moise Nicoară”: Major Csaba. „Am primit o singură propunere din partea Consiliului pe care am și aprobat-o. Urmează ca foarte curând să facem și investirea în funcție” a precizat șeful IȘJ Arad, Claudius Mladin.

Va duce această numire mai multă pace în cancelaria colegiului?! Teoretic apele ar trebui să se liniștească pentru că o singură propunere din cele trei pe care le aveau profesorii la dispoziție denotă un consens între cadrele didactice. Reamintim că au mai fost vehiculate și alte nume, dar cei nominalizați nu și-au dat acordul pentru a ocupa acest scaun. Un acord scris care trebuia să însoțească propunerea. În final, unul din cei trei, profesorul de fizică Major Csaba, a rămas singurul candidat și alesul. Este cel de al doilea director de la începutul annului școlar, după ce profesorul Radu Bereteu, numit de la 1 septembrie, și-a dat demisia din motive personale. El va fi în fruntea colegiului până la finele anului școlar sau până la organizarea unui nou concurs pe post.

CITESTE SI:

Demisie la varf la “Moise Nicoara”26Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor