Un trio genial la Germană

De Vasile Filip
4Comentarii
Un trio genial la Germană
Toate cele trei eleve din lotul Aradului au obţinut premii la Olimpiada Naţională de Germană.

ARAD. La Focşani a avut loc, în perioada 20- 26 aprilie etapa naţională a Olimpiadei de Limba Germană Modernă.
Lotul Aradului a fost format din trei eleve: Simina Dragoş (cl. a XI-a, Colegiul Naţional Preparandia „Dimitrie Ţichindeal”), Anda Ardeoan (cl. a XII-a, Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn”) şi Bock Iulia (cl. a X-a, Colegiul Naţional „Moise Nicoară”).
Spre deosebire de alte olimpiade, olimpiada de limba germană constă în două probe distincte: o probă scrisă de evaluare a cunoştinţelor de gramatică şi de exprimare în limba germană; şi o probă practică de realizare a unui proiect teatral, pe baza unei cărţi la prima vedere.
Lotul arăden a reuşit performanţa de a se clasa în top, la ambele probe: Simina Dragoş (pregătită de prof. Luputi Cornelia) a obţinut premiul I la proba individuală scrisă, Iulia Bock (eleva prof. Bartus Timea) a obţinut premiul I la proba pe echipe iar Andra Ardeoan (pregătită de prof. Lavinia Chiş) a obţinut premiul III la proba pe echipe.
Din tren
Documentarea noastră s-a desfăşurat în timp ce elevele se întorceau cu trenul (pe un drum de 15 ore) de la Focşani. Ele au avut amabilitatea de a ne trimite şi o fotografie (pe care o puteţi vedea şi d-voastră) cu diplomele obţinute la olimpiadă. Le mulţumim şi le felicităm pentru că este o performanţă de excepţie care confirmă, încă o dată, calitatea învăţământului arădean!4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor