Vagabonzii vor invada Moskeea

De Adriana Barbu
Vagabonzii vor invada Moskeea
ARAD. Prima provocare life syle din Arad va avea loc în acest week-end în celebrul club arădean, acolo unde se vor căuta câteva dive, un gentleman bărbos, dar şi un vagabond.

Un week-end în care se vor căuta prin Arad dive şi gentlemeni. Ba chiar şi vagabonzi. Nu chiar peste tot în Arad, ci la Moskeea unde are loc primul eveniment de life style organizat vreodată în oraş. Şi primul de acest gen din ţară. Îţi sună ciudat şi pompos acest anunţ? Nu e chiar aşa, dar nici simplu, lipsit de sclipire şi cuminte nu va fi. Ci altfel decât a fost vreodată când s-a vorbit de fashion în Arad, ne promit organizatorii.

Evenimentul despre care vorbim, organizat de către DoTmarket, se numeşte „Se caută o divă, un vagabond şi un gentleman bărbos”, se va derula în zilele de 9 şi 10 mai, între orele 10.00 şi 20.00, în faimosul club arădean Moskeea şi promite multe. E vorba de un eveniment inspirat din trendurile actuale, invitaţii acoperind tendințe diferite, în încercarea de a se adresa tuturor celor care au de gând să accepte provocarea din week-end şi să treacă pragul clubului. Vor fi stiluri diferite, atitudini diferite, dar mai ales, aşa cum ni s-a garantat, multă bună dispoziție şi poftă de viața.

Dacă nu v-aţi lămurit până acum despre ce este vorba vă spunem următoarele: la “Se caută o diva, un vagabond şi un gentleman bărbos” doamnele sau domnișoarele vor fi un pic examinate de organizatori, iar cinci dintre ele vor fi selectate pentru a fi transformate în reprezentante ale designerilor feminini. La această provocare se va adăuga, cum este şi normal, zona de hair-styling şi zona de make-up, urmând ca, în final, momentul divei să fie imortalizat în cadrul unei ședințe foto profesionale.

Cum creezi o divă

Dacă divele vor fi cu siguranţă uşor de găsit, mai grea va fi misiunea organizatorilor în ceea ce priveşte identificarea vagabondului din publicul prezent la Moskeea. Odată găsit, însă, organizatorii îi vor pune la dispoziție o ținuta masculină dark minimalist. Cel mai bărbos dintre gentlemanii prezenţi în club în week-end va avea parte şi el de o ţinută aparte: una office curajoasă! Pentru vagabonzi şi domni bărboşi zonele de hair-styling si make-up sunt opţionale, căci, nu-i aşa, doar sunt bărbaţi.

Şi doi bărbaţi

Dacă nu te crezi divă, nu vrei să fii vagabond, iar barba nu-ţi va creşte chiar atât de mare până sâmbătă, nu-i nici un bai, există suficiente atracţii pentru tine: designeri vestimentari extrem de talentaţi, muzică aleasă pe strânceană de DJ şi o zonă de lounge cu cafea, apă şi nu numai.

Greu de crezut că un astfel de eveniment va avea loc, totuşi, la Arad, nu-i aşa? De ce Aradul? „Sunt arădean, iar acest eveniment nu este decât primul dintr-o serie care se desfășoară la nivel naţional, deci, de ce să nu fie Aradul meu prima gazdă?!:) Mai mult de atât, considerăm că publicul din București este alintat, iar cel din țară uitat. Ne propunem să schimbăm acest lucru şi să facem niște pași concreți în această direcție. Drept dovadă, “Se caută o divă, un vagabond şi un gentleman bărbos” acum în Arad şi în curând, în țară!”, ne-a declarat Dan Ţiganu, autorul provocării din week-end.

În cadrul evenimentului, invitaţii sunt atât din Arad, Timișoara, Cluj, cât şi din București! Dar surprizele se lasă încă aşteptate.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !